Tim q Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Nick na serwerze: daxter123q456 Wiek: 15 Liczba godzin w TF2: na moim 1 koncie 100 godz. na 2 300 godz. a ta teraźniejszym 569 godz. Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK(w trakcie) Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK(już zrobione) Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE (tylko w minecraftcie w dzieciństwie XD) ale umiem :/ Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Zauważyłem iż wieczorem nei ma czesto adminów a w tedy ktos campi albo przedłuża,a ja jestem dość często na servie a zwłaszcza wieczorem.Jako admin mógłbym to ogarnąć . Prosze o pozytywne rospatrzenie podania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Wszystko się zgadza, a ostatnio coraz rzadzej admini grają na serwerze, daxter jest często dlatego uważam że warto dać 2-tygodniowego admina w ramach próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts