Sharper13 Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Siedzię sobię jak zwykle na serwerze FFA. A tu z dupy ktoś zaczyna ,,drzeć jape''. Dostał muta i prosił o odmutowanie , więc dostał unmute. Mineło 5 min i znów słyszę wrzaski. Właśnie ten oto gracz Fabian dostał bana na 10 min. I się zaczeło pisanie na priv , wrzucam screena. Fabian już kiedyś miał perm bana za wyzywanie Admina (Develope), ale wybłagał odbanowanie. Znowu zaczyna nam skakać na serwerze , i co z tym zrobimy? (sorki nie umiem pisać skarg -> bo nie nigdy nie zdażyło żeby gracz tak sie zachowywał) Americano Świadek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Ach te niedowartościowane pryszczate szczyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 AHAHHAAHHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Hahaha o masakra. Coś czuje ze Fabian tym razem przejebal i pożegna się z wch Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 W chuj wyczerpujące wypowiedzi widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Za dużo skarg na gościa, zbyt dużo już banów poleciało, prosiłem żeby się ogarnął. Nie wiem jak wy ale ja go skreślam, zalecam perma. Proszę o wasze zdanie na ten temat. DeveL@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Prosto i na temat: Do wyjebania Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Fabian zostaje zbanowany Zamykam Jakby były jakieś niejasności: 12:54 - Jυѕтo: Witaj Fabian ma tego perma 12:54 - ✪ DeveLOpe: ta 12:55 - Jυѕтo: Teraz spina abyście mu hajs za vipa oddali 12:56 - ✪ DeveLOpe: to nie jest z winy administracji. Ban jest za jego zachowanie, za wyzwiska i zlamanie obietnicy 12:56 - ✪ DeveLOpe: Administacji i siec nie ponosi za to konsekwencji 12:56 - Jυѕтo: Hmm ok 12:56 - ✪ DeveLOpe: on zakupil vipa, i powinien byc swiadomy tego ze moze dostac bana i moze tego vipa stracic DeveL@ Justo and Andrzej Znienacka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ze tak wtrace swoje 5 groszy. Nie przypominam sobie, abysmy kiedykolwiek dawali permy za nieodpowiednie zachowanie. Permy byly tylko za czity lub reklame. Z innej beczki - skoro o banie decyduje liczba skarg to dlaczego perma nie ma efi? Mysle, ze jak najbardziej zasluzyl chocby za scamowanie na serwerach wiejskiej. Nadmienie tylko, ze jesli KTOKOLWIEK uchyli mojego bana (odbanuje) to leci stad na zbity pysk. Bo z tego co pamietam dawalem bana efiemu a w historii banow juz go nie widze. nRx and ✪ Tytanowy Janusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ze tak wtrace swoje 5 groszy. Nie przypominam sobie, abysmy kiedykolwiek dawali permy za nieodpowiednie zachowanie. Permy byly tylko za czity lub reklame. Z innej beczki - skoro o banie decyduje liczba skarg to dlaczego perma nie ma efi? Mysle, ze jak najbardziej zasluzyl chocby za scamowanie na serwerach wiejskiej. Nadmienie tylko, ze jesli KTOKOLWIEK uchyli mojego bana (odbanuje) to leci stad na zbity pysk. Bo z tego co pamietam dawalem bana efiemu a w historii banow juz go nie widze. Tak efi mial bana ale ostatnio gra na wiejskiej myslałem ze go odbanowałes Jak mozna dac komus perma z zle zachowanie???A jak jakis Admin napiera bez nic na gracz moge mu wyjebac betona bo zasluzyl ?? Co tu sie dzieje ostatnio masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ciekawi mnie to dlaczego nie leca permy jak wyzywa sie np. 2 graczy miedzy soba ? Poniewaz jest wtedy dobra beka nawet jak admin jest na serwie 0 reakcji ewentualnie mute. Ale jak juz zajdziemy dalej czyli gracz vs admim w momecie kiedy admin juz nie wie jak dosrac takiej osobie ktora go zgasila leci banan "wkoncu jestem adminem mam wladze". Tak jak Dyr.. znaczy sie Adam napisal w regulaminie niema Perma za nieodpowiednie zachowanie. Zdjac perma i stosowac sie do taryfikatora na przyszlosc. Jaśnie Pan, ✪ Thunder and S!kor 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Wciąż z łezką w oku wspominam legendarne permy na 2 tyg Juvego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Ciekawi mnie to dlaczego nie leca permy jak wyzywa sie np. 2 graczy miedzy soba ? Poniewaz jest wtedy dobra beka nawet jak admin jest na serwie 0 reakcji ewentualnie mute. Ale jak juz zajdziemy dalej czyli gracz vs admim w momecie kiedy admin juz nie wie jak dosrac takiej osobie ktora go zgasila leci banan "wkoncu jestem adminem mam wladze". Tak jak Dyr.. znaczy sie Adam napisal w regulaminie niema Perma za nieodpowiednie zachowanie. Zdjac perma i stosowac sie do taryfikatora na przyszlosc. Stanowczy adi. Tak bardzo, ze az mi stanal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Faktycznie nie wiem czy perm za złe zachowanie jest dobrym rozwiązaniem Ban na miesiąc starczy. Jeżeli będzie dalej darł ryja to miesiąc po miesiącu będą bany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharper13 Posted October 15, 2015 Author Report Share Posted October 15, 2015 Faktycznie nie wiem czy perm za złe zachowanie jest dobrym rozwiązaniem Ban na miesiąc starczy. Jeżeli będzie dalej darł ryja to miesiąc po miesiącu będą bany Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Jebnijcie się w łeb. Na miesiąc ban za wyzwiska? Ja pierdolę . Już nie wspominam o permie bo to żenada po całości. Ban na dzień max 2 dni i tyle. Płaczecie bo was jakiś nołnejm z serwera wyzywa a wy nie potraficie się mu postawić... Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyPa Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Jako administrator i osoba dojrzała nie będę się wykłócał z dzieckiem bo to mu daje tylko satysfakcję. Olewam takie dzieci a jeżeli naprawdę już nie wytrzymuję to mutuje. Czym bardziej będziecie się kłócili z takimi dziećmi tym bardziej będą się drzeć bo zwracacie na nich uwaga a im dokładnie o to chodzi, żeby ktoś zwrócił na nich uwagę. Tyle z mojej strony dziękuję Prowokator and Jaśnie Pan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Sypa tos dojebał do pieca... SyPa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts