Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

skarga fab1an

Sharper13
 Share

Recommended Posts

Siedzię sobię jak zwykle na serwerze FFA. A tu z dupy ktoś zaczyna ,,drzeć jape''. Dostał muta i prosił o odmutowanie , więc dostał unmute.

Mineło 5 min i znów słyszę wrzaski. Właśnie ten oto gracz Fabian dostał bana na 10 min. I się zaczeło pisanie na priv , wrzucam screena.

Fabian już kiedyś miał perm bana za wyzywanie Admina (Develope), ale wybłagał odbanowanie. Znowu zaczyna nam skakać na serwerze , i

co z tym zrobimy?

(sorki nie umiem pisać skarg -> bo nie nigdy nie zdażyło żeby gracz tak sie zachowywał)

post-7526-0-94101400-1444677198_thumb.pn

Americano Świadek.

Fabian zostaje zbanowany

Zamykam

Jakby były jakieś niejasności:

12:54 - Jυѕтo: Witaj Fabian ma tego perma
12:54 - ✪ DeveLOpe: ta
12:55 - Jυѕтo: Teraz spina abyście mu hajs za vipa oddali
12:56 - ✪ DeveLOpe: to nie jest z winy administracji. Ban jest za jego zachowanie, za wyzwiska i zlamanie obietnicy
12:56 - ✪ DeveLOpe: Administacji i siec nie ponosi za to konsekwencji
12:56 - Jυѕтo: Hmm ok
12:56 - ✪ DeveLOpe: on zakupil vipa, i powinien byc swiadomy tego ze moze dostac bana i moze tego vipa stracic

DeveL@

Ze tak wtrace swoje 5 groszy.

Nie przypominam sobie, abysmy kiedykolwiek dawali permy za nieodpowiednie zachowanie.

Permy byly tylko za czity lub reklame.

Z innej beczki - skoro o banie decyduje liczba skarg to dlaczego perma nie ma efi?

Mysle, ze jak najbardziej zasluzyl chocby za scamowanie na serwerach wiejskiej.

Nadmienie tylko, ze jesli KTOKOLWIEK uchyli mojego bana (odbanuje) to leci stad na zbity pysk. Bo z tego co pamietam dawalem bana efiemu a w historii banow juz go nie widze.

Ze tak wtrace swoje 5 groszy.

Nie przypominam sobie, abysmy kiedykolwiek dawali permy za nieodpowiednie zachowanie.

Permy byly tylko za czity lub reklame.

Z innej beczki - skoro o banie decyduje liczba skarg to dlaczego perma nie ma efi?

Mysle, ze jak najbardziej zasluzyl chocby za scamowanie na serwerach wiejskiej.

Nadmienie tylko, ze jesli KTOKOLWIEK uchyli mojego bana (odbanuje) to leci stad na zbity pysk. Bo z tego co pamietam dawalem bana efiemu a w historii banow juz go nie widze.

Tak efi mial bana ale ostatnio gra na wiejskiej myslałem ze go odbanowałes ;)

Jak mozna dac komus perma z zle zachowanie???A jak jakis Admin napiera bez nic na gracz moge mu wyjebac betona bo zasluzyl ?? Co tu sie dzieje ostatnio masakra :D

Ciekawi mnie to dlaczego nie leca permy jak wyzywa sie np. 2 graczy miedzy soba ? Poniewaz jest wtedy dobra beka nawet jak admin jest na serwie 0 reakcji ewentualnie mute. Ale jak juz zajdziemy dalej czyli gracz vs admim w momecie kiedy admin juz nie wie jak dosrac takiej osobie ktora go zgasila leci banan "wkoncu jestem adminem mam wladze". Tak jak Dyr.. znaczy sie Adam napisal w regulaminie niema Perma za nieodpowiednie zachowanie. Zdjac perma i stosowac sie do taryfikatora na przyszlosc.

Ciekawi mnie to dlaczego nie leca permy jak wyzywa sie np. 2 graczy miedzy soba ? Poniewaz jest wtedy dobra beka nawet jak admin jest na serwie 0 reakcji ewentualnie mute. Ale jak juz zajdziemy dalej czyli gracz vs admim w momecie kiedy admin juz nie wie jak dosrac takiej osobie ktora go zgasila leci banan "wkoncu jestem adminem mam wladze". Tak jak Dyr.. znaczy sie Adam napisal w regulaminie niema Perma za nieodpowiednie zachowanie. Zdjac perma i stosowac sie do taryfikatora na przyszlosc.

Stanowczy adi. Tak bardzo, ze az mi stanal. :D

Jako administrator i osoba dojrzała nie będę się wykłócał z dzieckiem bo to mu daje tylko satysfakcję. Olewam takie dzieci a jeżeli naprawdę już nie wytrzymuję to mutuje. Czym bardziej będziecie się kłócili z takimi dziećmi tym bardziej będą się drzeć bo zwracacie na nich uwaga a im dokładnie o to chodzi, żeby ktoś zwrócił na nich uwagę. Tyle z mojej strony dziękuję :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.