Pro Koxu 2 Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Nick na serwerze: Pro Koxu Wiek: 13 lat Liczba godzin w TF2: 140 godz Znajomosc Sourcemod-a i panelu admina: 1/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy mialbys ochote wspomóc serwer pienieznie poprzez kupno vip'a?: TAK Doswiadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE Dlaczego akurat Ty? Pare zdan na temat tego jak możesz pomoc w rozwoju serwera: Bardzo długo gram na tym serwerze i czasami widze ze nie ma zadnego admina na serwie a dużo osob nie robi tego co potrzeba. Gdybym byl adminem zadbal bym o ten server ale jest jeden problem. Ja mogę grac tylko w weekendy lub w swieta (bo musze odrabiac lekcje a mam czasami sporo zadane). Wiec jak zostane adminem to postaram się pomoc temu serwerowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 ,,Ja mogę grać tylko w weekendy" z powodu lekcji, aktualnie jest sporo adminów + lepiej po prostu będzie jak skupisz się na lekcjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts