Kabudo Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 grajać od jakiegoś czasu zauważyłem że dużo osób zaczeło bindować robienie lasera do klawiszy przez co pojawiły sie wyjscia poza mape ciagłe odnawianie lasera itp gdyz nie jest on przenikalny na poczatku jak w starym zombie modzie przez co jest to mozliwe. Proponuje więc dodanie zasady która by tego zabraniała lub jeśli sie da zmodyfikować laser MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zabójca króliczków Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 hehe Zasady działają jak jest admin na serwie (jeszcze zależy jaki ^^ ) Rekin zrobił opóźnienie , ale dało się zbugować ( napierdalałeś w klawiaturę tyle razy póki ci nie wyjdzie [czasem za pierwszym razem ]) że miałeś nieskończoność min lub laserów jak kto woli . Jak już w temacie laserów to da się zabić przed infekcją człowieka miną lub laserem (jako że jestem człowiekiem skurwielem to może będę się bawił w zabijanie dzieci ) kawał na dzisiaj wiecie dlaczego kobieta ma jeden zwój mózgowy więcej od konia ? Żeby nie piła z wiadra przy myciu podłogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 test http://dagobah.net/flash/rainbowchikkunz.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 tez mnie to wkurwia.. trzeba to zmienić. dopisać do zasad można ale czy admini będą tego pilnować.. bo z tego co widziałam czasami sami nie dostosowują się do regulaminu (a nieraz prosiłam..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Moge zrobic przenikalne miny. Nie jestem w stanie zrobic tego w inny sposob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 problem też jest z podsadzaniem się na lm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Problem wyglada tak: - jesli zrobimy mine, ktora bedzie przenikalna, znikna wspomniane wyzej problemy - jesli zostawimy tak jak jest, beda problemy o ktorych piszecie, dalej beda wystepowac ale bedzie mozna blokowac wejscia do kampy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 ważne żeby laser zabierał hp jak postawi się na ścianie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts