Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

odbanowywanie...

2b3
 Share

Recommended Posts

jak w temacie skoro odbanowujecie faje proszĂŞ rĂłwnieÂż odbanowac wszystkich jak macie tak dobre serce sprawiedliwoÂ?Ă? musi byĂ? - a nie jebane ukÂłady.

to przestan dawac bany za pierdoly a szczegolnie bany ktore w nijaki sposob nie obrazaja osobe trzecia. Generalnie dyskusja zawsze jest wokol tych, ktore sa Twojego autorstwa...

Usuwam odp na drake bo to nie haja :D

[ Dodano: 2008-10-11, 14:26 ]

10-10-08 unknown_STEAM_0:1:10314452 2B3 faja-obraza-rodziny Permanent

2b3 pierdol sie smiecu. PO odbanowaniu nie widziales mnie na servier. W dupie mam twojego perma !... Czlowieku zachowujesz sie jak ostatni frajer .

Co oznacza ten perm?

[ Dodano: 2008-10-11, 18:55 ]

no i co jest kurwa? 2b3 jezyka nie masz?

nie siedzê tak jak ty nou lajfie ca³y dzie� przy kompie :-) ban zapoda³em od razu po tym jak mi znik³ z listy banów ,pó¼niej obloka³em ze misior cie odbanowa³ topik na forum)

s�dzisz ze nie nadajemy siê na admów , why? bo mamy po dziurki w nosie takiego buraQa jak ty? na pocz�tku pamiêtam jak przyczo³ga³e� siê na ten serw byle� zwyk³a cipka a teraz zrobi³ siê z ciebie pro elo elo EMO kozak z za monitora . zachowuj siê jak cz³owiek zastanów siê zanim co� powiesz i bêdzie wporzo - tyle z mojej strony do ciebie ... nie bêdê ciê obra¿a³ bo szkoda s³ów na takiego cz³eka jak ty.

kurwa 2b3 ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. faja moze se wrzucac na ludzi bo jest kurwa graczem, ale tak naprawde kultura na servie to sprawa admow, a skoro ty wrzucasz na kazdego i banujesz za byle gowna, to co to znaczy o wch? ze maja adminow debili?

jest roznica miedzy botem a admem, bo ty jestes wizytowka serva man.

kurwa 2b3 ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. faja moze se wrzucac na ludzi bo jest kurwa graczem, ale tak naprawde kultura na servie to sprawa admow,

Le¿ê hahaha, przeczyta³e� to przed wci�niêciem wy�lij?

Na szczĂŞÂ?cie sÂ? jeszcze ludzie ktĂłrych ukÂłady nie objĂŞÂły.

P.S Admin moÂże se wrzucaĂ? na graczy, bo jest ADMINEM i huj kurwa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.