2b3 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 jak w temacie skoro odbanowujecie faje proszĂŞ rĂłwnieÂż odbanowac wszystkich jak macie tak dobre serce sprawiedliwoÂ?Ă? musi byĂ? - a nie jebane ukÂłady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 tak jest. Popieram naszego etatowego Romana. MiaÂło byĂ? "jebaĂ? ukÂłady" a jest "ukÂłady nad ukÂładami" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 jak w temacie skoro odbanowujecie faje proszĂŞ rĂłwnieÂż odbanowac wszystkich jak macie tak dobre serce sprawiedliwoÂ?Ă? musi byĂ? - a nie jebane ukÂłady. to przestan dawac bany za pierdoly a szczegolnie bany ktore w nijaki sposob nie obrazaja osobe trzecia. Generalnie dyskusja zawsze jest wokol tych, ktore sa Twojego autorstwa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 a w jakim celu daliÂ?cie mnie admina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 chuj wie. OBALIC SKURWYSYNA !!!!!!! :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 A pierwszy ban dla fajki (teÂż perm rĂłwnieÂż za rodzine) od rapka to teÂż pierdoÂła ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 chuj wie. OBALIC SKURWYSYNA !!!!!!! :shock: To bylo mocne xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 REPEK i 2B3 nie nadajÂ? sie na admina i tyle . Ten sqrwiel moze cisnac to ja tez i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Faja no nie mów ¿e 2b3 zacz�³ ^^ Co jak co ale ju¿ cie tu wszyscy znaj� i wiedz� jak jest, a jak kto� ci wierzy to hmm jest g³ópi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 chuj wie. OBALIC SKURWYSYNA !!!!!!! :shock: To bylo mocne xD KupruÂ? pojechaÂł... zrĂłbmy to jak hajery.... siekiery, kilofy i jedziemy huja oblaic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Usuwam odp na drake bo to nie haja [ Dodano: 2008-10-11, 14:26 ] 10-10-08 unknown_STEAM_0:1:10314452 2B3 faja-obraza-rodziny Permanent 2b3 pierdol sie smiecu. PO odbanowaniu nie widziales mnie na servier. W dupie mam twojego perma !... Czlowieku zachowujesz sie jak ostatni frajer . Co oznacza ten perm? [ Dodano: 2008-10-11, 18:55 ] no i co jest kurwa? 2b3 jezyka nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 nie siedzê tak jak ty nou lajfie ca³y dzie� przy kompie :-) ban zapoda³em od razu po tym jak mi znik³ z listy banów ,pó¼niej obloka³em ze misior cie odbanowa³ topik na forum) s�dzisz ze nie nadajemy siê na admów , why? bo mamy po dziurki w nosie takiego buraQa jak ty? na pocz�tku pamiêtam jak przyczo³ga³e� siê na ten serw byle� zwyk³a cipka a teraz zrobi³ siê z ciebie pro elo elo EMO kozak z za monitora . zachowuj siê jak cz³owiek zastanów siê zanim co� powiesz i bêdzie wporzo - tyle z mojej strony do ciebie ... nie bêdê ciê obra¿a³ bo szkoda s³ów na takiego cz³eka jak ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalona_Asia Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 kurwa 2b3 ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. faja moze se wrzucac na ludzi bo jest kurwa graczem, ale tak naprawde kultura na servie to sprawa admow, a skoro ty wrzucasz na kazdego i banujesz za byle gowna, to co to znaczy o wch? ze maja adminow debili? jest roznica miedzy botem a admem, bo ty jestes wizytowka serva man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 kurwa 2b3 ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. faja moze se wrzucac na ludzi bo jest kurwa graczem, ale tak naprawde kultura na servie to sprawa admow, Le¿ê hahaha, przeczyta³e� to przed wci�niêciem wy�lij? Na szczê�cie s� jeszcze ludzie których uk³ady nie objê³y. P.S Admin mo¿e se wrzuca� na graczy, bo jest ADMINEM i huj kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 sciskacie sie i pierdolicie od rzeczy Panowie... zakochajcie sie i poznajcie, co to sa kurwa problemy. Temat zamykam wpizdu, nastepnym razem dopilnuje, ze ban nie zostanie Ci zdjety faja bo tez juz mam powoli Cie dosyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts