Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Mając chwilke dzisiaj postanowiłem napisać kilka słow na temat obecnej sytuacji na serwie według zaleceń. Chciałbym więc najpierw skupić się na problemach jako obecnie występują lub co można by było zmienić. Na początek chłopaki dajcie cos na wejscie serwera chodzi o intro w sensie fajne zdięcie lub info też o innych serwerach. Następnie to konkretne rozwiązanie sprawy jak to jest teraz z tymi laserami bo dużo osób nie wie. Kolejnym punktem zrobić coś z nemezisem bo czasem się buguje a po drugie jak ktoś ma zdefiniowaną klase jako zombie co wybucha to i nemezis się wysadza co kończy rozgrywkę.

Teraz odnośnie sklepu (w sensie zp) dodajcie że tak któs kupi niewidke to przynajmniej co jakiś czas beacon się włączy. Obniżcie cene zombie vomit bo nikt tego nie używa bo za drogie w porównaniu z niewidką która jest niekiedy używana przez 10 osób naraz. Jeden na temat sklepu i nemezisa czy da się na koniec poprzedniej rundy dać info, że będzie nemezis bo niekiedy ludzie kupują nie potrzebnie bajery łamiąc niekiedy zasady choć nemek się jeszcze nie zaczoł bo nie wiedzieli.

Teraz na temat blokad trzeba cos z nimi zrobić. Można było by też zmienić jak łatwo sie przesuwa niektore przedmioty by ludzie czasem ich bardziej używali do blokad. Jak gram na zombie nie widziałem wiecej niż raz czy dwa lucky lucka. Trzeba też zrobić porzadek z mapami proponuje wyrzucić lub znaleść ciekawe escapy jak ludzie chcą choć się na nich gubią. Po drugie ze 2 czy 3 mapy maja problemy z lagami. Propuneje tez minimalnie zmniejszyc liczbe botow poczatkowych. Jeśli którys z opiekunów serwera miał czas można też zrobić rotacje map na serwie co porze sie okazać ciekawe na przykład co tydzien 10 map zmieniana a 5 stałe czy coś w tym stylu. Potrzeba też naprawić !zprops bo niektóre z nich nie działają.

1. info na wejście - da się zrobić nie ma problemu, dziś to ogarnę,

2. lm - dzisiaj będzie dopisany do regulaminu zakaz podsadzania się na lm.

3. bug z nemezisem - może Adasiowi uda się to naprawić. 

4. sklep - jestem za obniżeniem ceny. może uda się zablokować sklep na czas rundy z bossem + info ze będzie boss. 

5. blokady - zwiększenie masy ;D

6. mapy - nie wiem czy to kwestia komputera i łącza internetowego (mi wszystko laguje na tym gównie ;D) mapy escape nie są chętnie grane bo ludzie nie wiedza co robić (osobiście bardzo lubię) nie wiem czy komuś będzie się chciało co chwile zmieniać mapy można walnąć losowo :D 

przepraszam Was ze ostatnio jestem nieobecna ale niestety końcówka roku w woju jest bardzo pracowita + stary sprzęt który mam zamiar wymienić w styczniu ;( z chęcią przygarnęłabym jednego lovelasa do pomocy nad serwerem ;> <3

Ja bym dodał do tego to, że !zprops są zbyt słabe do obrony 2-4 uderzenia zombiego i pada.

Dałbym możliwość FreeVote Na tryb zombie by to nie było tylko losowe, raz na jedną mapę (glosowanie na tryb Nemesis itp.) lub dać taką możliwość adminom...

Nikt map nie zna bo nikt na nich nie gra... a są fajne mapy Escape na których nawet nie trzeba myśleć, wystarczy "RUN FOREST RUN"

P.S. - Pytanie czy jeżeli nie można się podsadzać na Minach to czy można na nich wisiec w powietrzu?? ze wskakuje sie na automat i na suficie sie mine razem ze sobą zostawia...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.