Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Odrodzenie

Kropekoo
 Share

Recommended Posts

Moją propozycją jest wprowadzenie odrodzenia każdego nieżyjącego gracza (jeden raz) w pierwszych 10-ciu / 15-stu sekundach rundy.

Wiem, że taka opcja jest w zakupionych smsem / przelewem VIPach, więc można by było zrobić tak, że ludzie posiadający te rangi mogą odrodzić się właśnie w tych 10/15 pierwszych sekundach + odrodzenie po śmierci w każdym momencie, które mają w randze.

Czyli przykładowo jeżeli jakaś osoba (bez rangi) zginęła 8 sec po starcie rundy automatycznie się odradza - ma tą możliwość tylko jeden raz na początku każdej rundy.

Jeżeli zaś przykładowo osoba z rangą VIP zginęła 8 sec po starcie rundy automatycznie się odradza + ma jeszcze dodatkowe odrodzenie w każdym momencie z rangi.

Propozycję tę piszę, ponieważ wiele osób zniechęca się do gry kiedy zginął na pierwszej pułapce i muszą czekać aż ktoś skończy mapę. Niektóre mapy jak wiadomo są bardzo długie i niektórzy ludzie zniechęceni wychodzą z serwera.

Jeżeli propozycja się nie spodoba, to proszę o nie hejtowanie tylko napisanie, że jest ona bez sensu.

Moze i troche w tym racji jest ale według mnie jest to zupelnie niepotrzebne. Po prostu jak sie komus nie uda to musi czekac i ma pecha. Kazdy sie kiedys nauczy BH i w ogole dobrego skakania jak bedzie dlugo grać. Jak zrobi tak ze wejdzie i nie wiem raz mu nie wyjdzie runda i od razu wychodzi z serwera to nigdy sie tego nie nauczy i zawsze bedzie slaby. Według mnie ten pomysł ma jakiś sens ale jest niepotrzebny. Dziekuje. Ameno ki kantare ameno.