Kropekoo Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 W związku z tym, że na serwer niedawno został dodany sklep oraz ChrumCoinsy proponuję tutaj dodanie takiego sposobu ich zbierania. Widziałem na pewnym serwerze taki sposób zbierania serwerowych pieniędzy: Mianowicie raz na 10 minut wyskakiwały tam losowe pytania takie jak np: (-55) + (-38) = ? (24) - (56) = ? (1) - (-1) = ? (-199) - (-24) = ? Gracz za poprawną odpowiedź dostawał losową ilość serwerowych pieniędzy. Myślę, że jak na ceny w sklepie od 1-20 ChrumCoinsów za poprawną odpowiedź było by w sam raz. Dodatkowo chciałbym poruszyć temat tego, że według mnie jak na cenę traili oraz przyszłych postaci (które jak zakładam po cenie traili i granatów będą drogie) nasze ChrumCoinsy dostajemy za mało i rzadko. ChrumCoinsy gracze według mnie powinni dostawać albo częściej, albo więcej. Wiem, że cały sklep oraz serwerowe pieniądze zostały dodane niedawno, więc jeżeli już coś z tym robicie / zamierzacie robić to z góry sorry. Tak jak już pisałem jest to tylko moja mała propozycja. Jeżeli propozycja się nie spodoba, to proszę o nie hejtowanie tylko napisanie, że jest ona bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Ceny traili i postaci zostana zmienione prawdopodobnie dzisiaj. Zredukujemy liczbe traili. Co do pytan za ChrumCoiny - da sie to zrobic ale poddam to pod dyskusje reszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcuS Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Mi ten pomysł z działaniami matematycznymi się jak najbardziej podoba, a co do zdobywania coinsów to dobrze ze tak mało ich leci żeby każdy nie latał ze skinem i trailami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts