Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

vortigan, arcus, j3bak

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Co to za zabawy grawitacja na serwerze???

Nie po to zapierdalamy dzien i noc zebyscie poprzez zabawe komendami rozpieprzali caly serwer. I jeszcze klamstwa...

Pytam sie - kto wlaczyl vote na grawitacje? Arcus pisze, ze Vortigan.

No chyba kurwa nie bardzo:

L 11/10/2015 - 11:43:10: [funvotes.smx] "ArcuS ツ<31><STEAM_1:0:86495731><>" initiated a gravity vote.
L 11/10/2015 - 11:43:31: [funvotes.smx] Changing gravity to 3200 due to vote.

ALE...

Arcus powiedział, że on się pytał Vortigana i Vortigan powiedział, że można.

J3bak tez odpalal komende ale na graczach. CO SIE DZIEJE???

Zrobiłem głosowanie z rana około 10 i nie zadziałało potem o godzinie 11 z kawałkiem byla gravitka na 3200 wiec chcialem to narpawic i zrobic vote na 800 ale nadal sie nie zmieniala ... chcialem dobrze nie wiedziałem że się aż tak zepsuje

Nie robilbym afery gdyby nie fakt, ze ze przez 2 godziny na serwerze grawitacja zmieniala sie z automatu na 3200, uniemozliwiajac rozgrywke. Trzeba bylo zrestartowac serwer by wszystko powrocilo do normalnosci, o zniecheconych graczach nie wspomne.

Graczom się to podobało jeżeli o tym mowa bo się ich pytałem :D

Kolejne przykłady zabawy flagami, raczej panowie nie maja pojęcia od czego jest admin i jak daleko może sie posunąć.

Jestem za upomnieniem dla J3BAK, natomiast ArcuS out

Nie podobają się warunki, zawsze można ogarnąć kogoś na wasze miejsce, tyle w temacie

DeveL@

Jestem za upomnieniem dla J3BAK, natomiast ArcuS out

Z jakiego powodu upomnienie dla niego? Post wyżej napisałam, że nie robił tego w złym celu, miał na uwadze jedynie dobro graczy i chciał umożliwić dalszą rozgrywkę, skoro akurat nie było nikogo wyżej postawionego, by ten błąd naprawić. I też bez przesady - ArcuS mógł nie wiedzieć, że wszystko się popsuje. Nie wprowadzajcie terroru. 

Admin powinien mieć w znajomych na steamie swojego opiekuna, powinien mu zgłosić problem, tak to wygląda, takie jest moje zdanie, każdy wie, że jestem typem surowego skurwiela. Czemu? Odpowiedz jest prosta, ktoś musi ! XD

DeveL@

Mam na steamie Opiekuna serwera Vortigana i mam nawet Vadala i nikogo nie bylo online ja tylko staralem sie umozliwic dalszą rozgrywkę zwyklym graczon

Co do tematu... Jeżeli sm_gravityvote buguje serwer na tyle, że czasem nie da się tego odwrócić to przepisać kilka linijek z prawami do komend dla poszczególnych grup... to nie jest jakoś skomplikowane... osobiście informuje, że na ZombieMod'zie ja i zabójca raz na jakiś czas się pobawimy komendami ale przed tym upominamy glosowaniem za tym

co z konsoli by wyglądało mniej więcej tak

say @ Mini-Event

sm_vote "Czy chcecie zmianę grawitacji" Mniejsza Większa BezZmian

sm_gravityvote ***

oczywiście to by wyglądało mniej więcej, nie mówię, że tak było ale jak się to mogło odbywać.

I w tym przypadku mieliśmy tylko 1 raz błąd (nie z naszej strony bo jeszcze ani ja ani Zabójca (bynajmniej myślę, że tak było) nie znaliśmy komend), że grawitacja działała przez kilka rund, a tak to jak ja robię vote to Komenda działa na 1 rundę i po niej svar_gravity wraca do pierwotnej formy 800.

To na tyle z mojej strony

Pozdrawiam Malina

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.