Jaśnie Pan Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Co to za zabawy grawitacja na serwerze??? Nie po to zapierdalamy dzien i noc zebyscie poprzez zabawe komendami rozpieprzali caly serwer. I jeszcze klamstwa... Pytam sie - kto wlaczyl vote na grawitacje? Arcus pisze, ze Vortigan. No chyba kurwa nie bardzo: L 11/10/2015 - 11:43:10: [funvotes.smx] "ArcuS ツ<31><STEAM_1:0:86495731><>" initiated a gravity vote. L 11/10/2015 - 11:43:31: [funvotes.smx] Changing gravity to 3200 due to vote. ALE... Arcus powiedział, że on się pytał Vortigana i Vortigan powiedział, że można. J3bak tez odpalal komende ale na graczach. CO SIE DZIEJE??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Pierwsze i ostatnie upomnienia, jeśli Adam coś znajdzie lub ja w logach chyba się pożegnamy. Piszecie w podaniach że mieliście admina na innych serwerach? Że bardzo dobre znajomości sm właśnie widzę w jakim stopniu i do czego potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 Nie robilbym afery gdyby nie fakt, ze ze przez 2 godziny na serwerze grawitacja zmieniala sie z automatu na 3200, uniemozliwiajac rozgrywke. Trzeba bylo zrestartowac serwer by wszystko powrocilo do normalnosci, o zniecheconych graczach nie wspomne. ArcuS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Nie bylo graczy to mu powiedzialem, ze raz moze sobie zrobic to glosowanie nie wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Ja odpalałem grawitke na graczach po tym ja juz była rozwalona tylko po to aby jakos wogole siie dalo grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcuS Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Zrobiłem głosowanie z rana około 10 i nie zadziałało potem o godzinie 11 z kawałkiem byla gravitka na 3200 wiec chcialem to narpawic i zrobic vote na 800 ale nadal sie nie zmieniala ... chcialem dobrze nie wiedziałem że się aż tak zepsuje Nie robilbym afery gdyby nie fakt, ze ze przez 2 godziny na serwerze grawitacja zmieniala sie z automatu na 3200, uniemozliwiajac rozgrywke. Trzeba bylo zrestartowac serwer by wszystko powrocilo do normalnosci, o zniecheconych graczach nie wspomne. Graczom się to podobało jeżeli o tym mowa bo się ich pytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Zgadza się gracze nie mieli nic przeciwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 Ale mi sie nie podoba. Spieprzyl sie serwer. Jak sie rozjebal to juz tak bardzo sie im nie podobalo. Jak wszedlem byl tylko lament wiec jak do cholery nie mieli nic przeciwko??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Gracze napiszą zbanuj tego i tamtego to zrobisz tak ? ADMIN JEST OD PILNOWANIA KURWA PORZĄDKU a nie bawienia komendami jak chcecie to obetniemy wam adminów do komendy !mute i tyle, bo widocznie nie potraficie z niego korzystać. Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 J3bak faktycznie włączał grawitację na graczach, ale tylko wtedy, kiedy przełączała się ona na wartość '3200' i nie dało się w ogóle skakać, a w ten sposób w jakimś stopniu możliwa była dalsza gra. J3BAK and Jaśnie Pan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Kolejne przykłady zabawy flagami, raczej panowie nie maja pojęcia od czego jest admin i jak daleko może sie posunąć. Jestem za upomnieniem dla J3BAK, natomiast ArcuS out Nie podobają się warunki, zawsze można ogarnąć kogoś na wasze miejsce, tyle w temacie DeveL@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Niech maja ta ostatnia ostateczna szanse, jak ja spieprza to wydupiac Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Jestem za upomnieniem dla J3BAK, natomiast ArcuS out Z jakiego powodu upomnienie dla niego? Post wyżej napisałam, że nie robił tego w złym celu, miał na uwadze jedynie dobro graczy i chciał umożliwić dalszą rozgrywkę, skoro akurat nie było nikogo wyżej postawionego, by ten błąd naprawić. I też bez przesady - ArcuS mógł nie wiedzieć, że wszystko się popsuje. Nie wprowadzajcie terroru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Admin powinien mieć w znajomych na steamie swojego opiekuna, powinien mu zgłosić problem, tak to wygląda, takie jest moje zdanie, każdy wie, że jestem typem surowego skurwiela. Czemu? Odpowiedz jest prosta, ktoś musi ! XD DeveL@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Macie nauczke ze nie wolno sie bawic takimi rzeczami. Upomnienie dla Arcusa. Ale Vortigan Ty tez zle sie zachowałeś.. nie mozesz pozwalac na jakies zabawy na serwerze jeszcze dotyczace ustawien serwera... Mysle ze temat mozna zamknac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Admin powinien mieć w znajomych na steamie swojego opiekuna, powinien mu zgłosić problem, tak to wygląda, takie jest moje zdanie, każdy wie, że jestem typem surowego skurwiela. Czemu? Odpowiedz jest prosta, ktoś musi ! XD DeveL@ Mam na steamie Opiekuna serwera Vortigana i mam nawet Vadala i nikogo nie bylo online ja tylko staralem sie umozliwic dalszą rozgrywkę zwyklym graczon Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Mysle ze temat mozna zamknac. thunder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Co do tematu... Jeżeli sm_gravityvote buguje serwer na tyle, że czasem nie da się tego odwrócić to przepisać kilka linijek z prawami do komend dla poszczególnych grup... to nie jest jakoś skomplikowane... osobiście informuje, że na ZombieMod'zie ja i zabójca raz na jakiś czas się pobawimy komendami ale przed tym upominamy glosowaniem za tym co z konsoli by wyglądało mniej więcej tak say @ Mini-Event sm_vote "Czy chcecie zmianę grawitacji" Mniejsza Większa BezZmian sm_gravityvote *** oczywiście to by wyglądało mniej więcej, nie mówię, że tak było ale jak się to mogło odbywać. I w tym przypadku mieliśmy tylko 1 raz błąd (nie z naszej strony bo jeszcze ani ja ani Zabójca (bynajmniej myślę, że tak było) nie znaliśmy komend), że grawitacja działała przez kilka rund, a tak to jak ja robię vote to Komenda działa na 1 rundę i po niej svar_gravity wraca do pierwotnej formy 800. To na tyle z mojej strony Pozdrawiam Malina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts