Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[Poradnik] Wygrywaj skiny za pojedynki 1vs1!

DziQulele
 Share

Recommended Posts

Witam,

Stworzyłem ten wątek z myślą dla graczy którzy chcieliby zdobyć skiny w darmowy sposób (bez żadnych oszustw, podawania haseł itd.)

Znalazłem niedawno stronę na której można postrzelać headshoty i w dodatku wygrać jakieś skiny.

O co dokładnie w tym chodzi? Strona oferuje pojedynki 1vs1 czyli wybiera nam randomowo przeciwnika który może mieć dowolną rangę, od silvera 1 w górę (najczęściej trafiają mi się MGE albo DMG czyli poziom nie jest taki wysoki)

Po każdym wygranym pojedynku otrzymujemy 10 coinsów. Trwa on średnio 3-4min, rozgrywka odbywa się na mapach aim.

Gdy uzbieramy odpowiednią ilość coinsów możemy je zamienić na różne skiny np:

Wybieranie skinów trwa do 7 dni. Sam jeszcze nie wypłaciłem, ale w 2 dni udało mi się uzbierać 1,2k coinsów (zbieram na asiimova). Na yt możecie pooglądać filmiki w których inni wypłacają skiny.

Póki co strona wywarła na mnie spore wrażenie, mają serwery tick 128 i gry 1v1 można grać z przyjemnością ;)

Myślę że strona Wam się spodoba.

Jest jeszcze drugi sposób w który można zarabiać, a mianowicie zapraszanie znajomych. Wystarczy wysłać refa i gdy znajomy zagra 1 mecz otrzymujecie 50 coinsów ;)

Jesli możecie to tutaj macie linka do rejestracji z mojego refa:

A tutaj do zwykłej:

Rejestracja z mojego reflinka lub ze zwykłej niczym się nie różni ;) To już Wasz wybór, jeśli nie można na Waszym forum udostępniać refów to prosze admina o usunięcie i zostawienie zwykłego.

Oferuje również pomoc w rejestracji oraz wszystko co trzeba zrobić po kolei aby zagrać 1 mecz ;)

Czasami serwery są zapełnione i trzeba chwilkę poczekać aż będzie wolny serwer i wtedy trzeba chwilę poklikać przycisk "Play now"

Masz jakiś problem ze stroną? Napisz do mnie na steam: