BetoN Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Nick:NG.BetoniastyID/IP: 83.8.191.166Nick admina, który Cię zbanował:ArcusLink do screena bana:http://www.wiejska-chata.pl/bans/index.php?p=banlistOpis Sytuacji:Gram sobie tu nagle Ban " bugowanie vipa " co w tym nic o czyms takim w regulaminie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Grasz tu od jakiegos czasu i widziales nie raz jak ktos dostawal bana za bugowanie vipa czy wspomnienia administratow o tym, ze nie wolno i dobrze o tym wiesz. Tego regulaminu nie czytalo sporo ludzi z dr a i tak wiedza, ze takich rzeczy nie wolno robic.Adam mowil, zeby nie karac takich ludzi, ale jak buguja to bez przerwy to musza zostac ukarani.Dlatego nie ma tego punktu w regulaminie. ArcuS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetoN Posted December 1, 2015 Author Report Share Posted December 1, 2015 to jak ub czy co bo nie pisze i raczej sie kieruje zasadami które sa napisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcuS Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Owszem dałem Ci bana za "Bugowanie Vipa" i nie kłam że nie wiedziałeś że tak nie wolno bo nie jeden raz byles na serwerze jak ktos dotsawał za to bana ... tyle w temacie z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetoN Posted December 1, 2015 Author Report Share Posted December 1, 2015 co o tym ze ktos dostal odpowiem | nie wiem , nie widzialem | . a co do czego bana i zasad nie widac tam cos o bugowaniu vipa jak to mowiac wiec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 zalać betonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Odpowiedz juz masz, ja z adminami wiemy kiedy nowy ma vipa i zamaist ukarac dajemy upomnienie zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts