Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga americano

kolega123123
 Share

Recommended Posts

Nick : Americano

Steam : STEAM_1:0:60678970

Witam chciałbym zgłosić skargę na dzieciaka który psuję nam rozgrywkę na serwerze ffa.

Nadużywa on mikrofonu chociaż że ma poniżej 16lat, obraża graczy i wjeżdza na rodzciów.

Admini nic nie robią tylko  się z tego śmieją, bodajże szary dał muta a sypa dał mu unmuta i jaki w tym sens?

Proponuje mu dać perm gaga niż bana bo to sensu nie ma.

Albo adminów bardziej zmobilizować.

Dowody - możecie się graczy spytać.

Kurwa kazdy zna Americano. Każdy leje ze tego ze taki szczyl jak on gasi kozaczków 17 16 18 lat. Ludzie świadczy to o was. Ok nie jest on idealny, ale kurwa powie 1 2 3 słowa i odzywa się taki kozak mówi ze ma powyzej 20 a tu dziecko 15 latnie. Proszę o zamknięcie tematu. A moze kolega nam sie ujawni hmmm?>? :* <3

Pozdrawiam Sz4ry ^^

Co do skargi to w sumie mam wyjebane na americano, ale wszystko ma swoje granice c nie?  :D

Na chuja się wypowiedasz, jak masz wyjebane ???!!!!

Nabijasz posty w chuj.Wypowiadam bo gram na serwerze i mogę.

A że americano jest pupilkiem kilku adminów, a ty nie masz jaj i srasz się pewnych osób to co ja poradzę.

Nabijasz posty w chuj.Wypowiadam bo gram na serwerze i mogę.

A że americano jest pupilkiem kilku adminów, a ty nie masz jaj i srasz się pewnych osób to co ja poradzę.

1. Nie nabijam postów. 

2. JA nie mam jaj, równiez MIAŁES admina i chuj robiłes względem americano 

3. Co do pupilka nwm jak na to odpowiedziec

Jest jedna ważna zasada w życiu, nie masz mutacji i wkurwiasz ludzi to nie używaj mikro albo zalać kurwiaka betonem i odbetonować jak zmutuje. No chyba, że wszyscy czopka szanują i nie wkurwia, a w dodatku mówi mądrze/śmiesznie, to wtedy taryfa ulgowa. Jeśli nie to knebel na japson.

No, i tak ma być! :D

niech jakis inteligent napisze skrypt mute na ip/id i cacy wjebac mu tam do 16-18 roku zycia mute`a i elo, Dodatkiem do tego pluginu mogłoby być że jak wcisnie klawisz mikrofonu podczas trwania tej kary wyjebywałoby mu przed ryj duza czcionka "mikro po mutacji" 
Mnie osobiscie on wkurwia sie odzywa do ciebie nawet jak do niego nic nie mówisz. Jakby to co on mówi byłoby jakieś racjonalne i "śmieszne" to jeszcze ujdzie, a tak to pierdoli o dupie maryni

ew za wcisniecie klawisza mikra kick z automatu z powodem "mikro po mutacji". wtedy by sie nauczyl

• 1 month later...
  • 1 month later...