kolega123123 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Nick : Americano Steam : STEAM_1:0:60678970 Witam chciałbym zgłosić skargę na dzieciaka który psuję nam rozgrywkę na serwerze ffa. Nadużywa on mikrofonu chociaż że ma poniżej 16lat, obraża graczy i wjeżdza na rodzciów. Admini nic nie robią tylko się z tego śmieją, bodajże szary dał muta a sypa dał mu unmuta i jaki w tym sens? Proponuje mu dać perm gaga niż bana bo to sensu nie ma. Albo adminów bardziej zmobilizować. Dowody - możecie się graczy spytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Gracze czy to prawda? Justo and ✪ Vivimorte 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Kurwa kazdy zna Americano. Każdy leje ze tego ze taki szczyl jak on gasi kozaczków 17 16 18 lat. Ludzie świadczy to o was. Ok nie jest on idealny, ale kurwa powie 1 2 3 słowa i odzywa się taki kozak mówi ze ma powyzej 20 a tu dziecko 15 latnie. Proszę o zamknięcie tematu. A moze kolega nam sie ujawni hmmm?>? :* <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 I o czym to świadczy, że "gasi kozaczków 17 16 18 lat"? Beton na micro i chuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolega123123 Posted December 30, 2015 Author Report Share Posted December 30, 2015 A moze kolega nam sie ujawni hmmm?>? :* <3 Co to jest związane ze skargą ? Zgłaszam skargę i tyle. Najlepsze jest to że jak będziesz wyzywać tego dzieciaka to i ty dostaniesz muta. PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Pozdrawiam Sz4ry ^^ Co do skargi to w sumie mam wyjebane na americano, ale wszystko ma swoje granice c nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Pozdrawiam Sz4ry ^^ Co do skargi to w sumie mam wyjebane na americano, ale wszystko ma swoje granice c nie? Na chuja się wypowiedasz, jak masz wyjebane ???!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 Americano i Justo po mucie ode mnie, za każdym razem, gdy będę na serwerze. Sz4ry 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 Pozdrawiam Sz4ry ^^ Co do skargi to w sumie mam wyjebane na americano, ale wszystko ma swoje granice c nie? Na chuja się wypowiedasz, jak masz wyjebane ???!!!! Nabijasz posty w chuj.Wypowiadam bo gram na serwerze i mogę. A że americano jest pupilkiem kilku adminów, a ty nie masz jaj i srasz się pewnych osób to co ja poradzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 Nabijasz posty w chuj.Wypowiadam bo gram na serwerze i mogę. A że americano jest pupilkiem kilku adminów, a ty nie masz jaj i srasz się pewnych osób to co ja poradzę. 1. Nie nabijam postów. 2. JA nie mam jaj, równiez MIAŁES admina i chuj robiłes względem americano 3. Co do pupilka nwm jak na to odpowiedziec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 @up Co do tego punktu 2.Miałem admina i jak się popytasz to americano miał wielokrotnie mute nakładane, ze skargi też to wynika. @edit Syf kiła i mogiła na serwerze trwa w najlepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Spokojnie miałeś admina i juz zadbam o to zebys nigdy go nie miał po tym czego sie dowiedziałem <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 No proszę, a czego się dowiedziałeś? Bo Szary, jeszcze kiedy miał admina, faktycznie pilnował porządku i dbał o spokój na serwerze. Atmosfera również była świetna. A Americano momentami przesadza, więc mutowanie jak najbardziej wskazane moim zdaniem. Justo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted January 3, 2016 Popular Post Report Share Posted January 3, 2016 Widzę, że temat gorący jak mój nowy mikstejp, więc napiszę to co już setki razy pisałem, mimo, że totalnie jebie mnie to co się tu dzieje i to, że nie gram na serwie, więc nie znam sytuacji. Jest jedna ważna zasada w życiu, nie masz mutacji i wkurwiasz ludzi to nie używaj mikro albo zalać kurwiaka betonem i odbetonować jak zmutuje. No chyba, że wszyscy czopka szanują i nie wkurwia, a w dodatku mówi mądrze/śmiesznie, to wtedy taryfa ulgowa. Jeśli nie to knebel na japson. Andrzej Znienacka, ✪ Sh!rou, nie_pytaj and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Jest jedna ważna zasada w życiu, nie masz mutacji i wkurwiasz ludzi to nie używaj mikro albo zalać kurwiaka betonem i odbetonować jak zmutuje. No chyba, że wszyscy czopka szanują i nie wkurwia, a w dodatku mówi mądrze/śmiesznie, to wtedy taryfa ulgowa. Jeśli nie to knebel na japson. No, i tak ma być! ✪ Thunder and Justo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Po raz kolejny optuję za banem na 3 lata. Ok, chłopak gra - fajnie. Ale pół roku wychowania w duchu zamykania mordki i ukracania zapędów kozackich nie odnosi skutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 niech jakis inteligent napisze skrypt mute na ip/id i cacy wjebac mu tam do 16-18 roku zycia mute`a i elo, Dodatkiem do tego pluginu mogłoby być że jak wcisnie klawisz mikrofonu podczas trwania tej kary wyjebywałoby mu przed ryj duza czcionka "mikro po mutacji" Mnie osobiscie on wkurwia sie odzywa do ciebie nawet jak do niego nic nie mówisz. Jakby to co on mówi byłoby jakieś racjonalne i "śmieszne" to jeszcze ujdzie, a tak to pierdoli o dupie maryniew za wcisniecie klawisza mikra kick z automatu z powodem "mikro po mutacji". wtedy by sie nauczyl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Jak tu usunąć posta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Nie ma kasowania, następnym razem patrz co piszesz! Ciesz się że jest opcja edytuj :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Ciekawe kiedy smark Amerikano odkryję jaką drugą ukrytą funkcję posiada penis. Jebany mały gnój. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Beton smarkowi ORZEH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Morda kapcie nowe pokolenie Gucia rośnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Morda kapcie nowe pokolenie Gucia rośnie Gucio [*] ✪ Zinbo and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Morda kapcie nowe pokolenie Gucia rośnie Już nigdy nie będzie takiego pokolenia smarków jak kiedyś. Za mało dyscypliny i za dużo kompa w tych czasach mają. ✪ Thunder, ✪ Zinbo and Andrzej Znienacka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnuchZBakalarskiej Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Americano juz taki jest nic z tym niezrobisz ,a pozatym nie ciśnie tak bez powodu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts