J3BAK Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Ja wraz z Vershezem Wymyslilismy pewna fajna akcje na dethrunach to znaczy zosrganizowalibysmy wyscigi na poszczegolnych mapach gracze by pisali do mnie z kim by sie chcieli scigac na jakiej mapie i o co a ja bym to gdzies zapisywal i ktoregos dnia tygodnia to wszystko byloby organizowane dwie osoby lub wiecej jak by ktos chcial by sie scigaly na wybranej mapie myślę że to urozmaiciło by rozgrywkę i zachęciło graczy deathrun do gry.Można także dodać wyścigi Vipów co zachęcało by do kupna Vipa.Wydaje nam się że na serwer przybyli by nowi graczę i serwer deathrun rozkręcił by się jeszcze bardziej, naszym zdaniem jest to bardzo dobra propozycja, która przede wszystkim jest do spełnienia.Tylko każdy z administratorów tego serwera powinien dołożyć do tego swoją cegiełkę i oczywiście ten który wygrywa wyścig dostaje coinsy od przegranego.Stawka wejściowa to by było 100 coinsów. xKKruZZoLLx and Vershes 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 może coś takiego: ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted December 31, 2015 Author Report Share Posted December 31, 2015 to najpierw taka mape trzeba by bylo wpuscic do gry zeby gracze ja poznali a ja jednak sie sklaniam do tych wyscigow na znanych juz mapach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vershes Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Dokładnie tak.W zasadzie to nie jest zły pomysł, ale sporo roboty z mapką, lepiej chyba będzie jak gracze będą się ścigać z kim będą chcieli i na jakiej mapie będą chcieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 ta mapa jest na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 A mnie się właśnie wydaje, że lepszym pomysłem są wyścigi na mapie, której się nie zna (genialnym przykładem jest właśnie filmik u góry, gdzie to faktycznie wygląda jak wyścig, a nie jak zwykła gra). Widzi się przeszkodę i trzeba ją ominąć - proste. Zawsze myślałam, że o to chodzi w tego rodzaju zabawach (wyścigach), a nie, żeby na "pamięć" nauczyć się mapki, a później po prostu ją... przejść. Świetna zabawa, fajerwerki i w ogóle... wow wow. AAlanW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 mówisz i masz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted December 31, 2015 Author Report Share Posted December 31, 2015 a jak sie ta mapa na serwerze nazywa/? Znalazlem mape w warsztacie jest jednak pewien problem na poziomie 4 przed ostatnia pulapka niema sznasy zdązyc przed tą belką i przed ostatnia pulapka na mapie tez niema szans zdazyc przebiec chyba ze da sie to jakos zmienic niewiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 żeby ta mapa działała trzeba wyłączyć plugin ;] więc jej nie włączaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted December 31, 2015 Author Report Share Posted December 31, 2015 To jak tyle z tym zachodu to proponuje zostac przy pierwszej propozycji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProAdiko (Trade Me) Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Bardzo fajny pomysł jetem na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted January 1, 2016 Author Report Share Posted January 1, 2016 Powiedzcie czy mam to organizowac bo jak tak to bede mial sprawe do was a jak nie to chuj tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Serwer jest rozkrecony dostatecznie, co do wyscigu to fajny pomysl. Mozecie zrobic top 10 rekordzistow i zrobic pomiedzy nimi wyscigi;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts