Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Potyczi Mr.SzataN-a z niekturymi niesympatycznymi Ludzimi:P

SzataN
 Share

Czy Mr.SzataN powinien miec drugÂ? szanse :P  

17 members have voted

1. 1. Czy Mr.SzataN powinien miec drugÂ? szanse :P

• Czemu nie jemu teÂż nalezy sie :P
      4
    • Chcemy tego debila zpowrotem :P
      6
    • A kto to Mr.SzataN
      3
    • Jestem Przeciw bo jestem zjebanym c¿³owiekjem :P
      4

Recommended Posts

Wjtam dotyczy mojego Poranego banika. Trudno iz admin mnie nielubi i tego nieukrywa. Po gagu ObraÂżaÂł mnie wiedzÂ?c iz sie niemoge wypowiedziec. Po czym zostaĂŞÂłm Zbanowany na tydzieĂ?. Ta postawa nie jest odpowiednia dla ludzi na jego stanowisku ;)

Nikt niekt na serweÂże niemiaÂł Âżadnego problemy tylko on :P Wszyscy sie Â?miali :P i dobrze bawili :P A kaÂżdemy moze sie zdaÂżyc powiedzenie sÂłowa na K... tudziesz paru innych :P Jestesmy na seweÂże STEAM kaÂżdy kliknoÂł ze ma +16 lat wiĂŞc w czym problem :P

Napewno gdzies w reulaminie adminowanie (którego nieczyta³êm) powino pisac iz ADMIN to BEZstrony cz³owiek :P a ty ban z pobudek osobistych.

Zwracam sie z uprzejma proÂ?bÂ? o wsparcie mnie :P w zdiĂŞciu banika :P

Wasz na zawsze Kochajacy Mr.SzataN "dopjekla muaaahhhheeaaaaaa....)

rozumie jak grali�my na scoutach ale na dust puszcza³e� w czasie gry i dar³e� ryja, kiedy dalem CI gaga i zmieni³a siê mapa na westwodzie us³ysza³em kilka nieprzyjemnych s³ów w strone matki, szczerze moglem da� perma ale co potem, wiêcej ju¿ by� nie zagra³ na wiejskiej a to nie o to chodzi, wiec siê ciesz ze na tydzie� !!!, pamiêtam ze tej Szatan Sratam ju¿ kiedy� tez przegina³ Pa³e

to dawaj w opisie bana ze cie jechaÂłem(bo wiesz kto sie pzrejmuje tym co mĂłwie :D nikt to zabawa a ty nieumiesz sie bawic :D trudno :P tez mogles i mĂłwiÂłeÂ? na mnie przedtem niepamiĂŞtasz :P) :P a nie ze przeklinaÂłem :P a muza leciaÂł do momentku kjedy ct :P kupiÂło bron, wybieglo sobje z respa pod brame :P te chwile tak sie sÂłuzyÂły.... tylko tobje niepasiÂło :P niekomu innemu :P nawet chcieli zeby leciaÂła cÂ?Âłyc zas :P musze zaczac nagrywac dema z gÂłosem by sie bronic :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.