SzataN Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Wjtam dotyczy mojego Poranego banika. Trudno iz admin mnie nielubi i tego nieukrywa. Po gagu Obra¿a³ mnie wiedz�c iz sie niemoge wypowiedziec. Po czym zostaê³m Zbanowany na tydzie�. Ta postawa nie jest odpowiednia dla ludzi na jego stanowisku Nikt niekt na serwe¿e niemia³ ¿adnego problemy tylko on Wszyscy sie �miali i dobrze bawili A ka¿demy moze sie zda¿yc powiedzenie s³owa na K... tudziesz paru innych Jestesmy na sewe¿e STEAM ka¿dy klikno³ ze ma +16 lat wiêc w czym problem Napewno gdzies w reulaminie adminowanie (którego nieczyta³êm) powino pisac iz ADMIN to BEZstrony cz³owiek a ty ban z pobudek osobistych. Zwracam sie z uprzejma pro�b� o wsparcie mnie w zdiêciu banika Wasz na zawsze Kochajacy Mr.SzataN "dopjekla muaaahhhheeaaaaaa....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 dajcie mu unban debilowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 haha powod 'Przeklinasz', rozumie na innym kulturalnym serwerze ale tutaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^andrew^ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 rozumie jak grali�my na scoutach ale na dust puszcza³e� w czasie gry i dar³e� ryja, kiedy dalem CI gaga i zmieni³a siê mapa na westwodzie us³ysza³em kilka nieprzyjemnych s³ów w strone matki, szczerze moglem da� perma ale co potem, wiêcej ju¿ by� nie zagra³ na wiejskiej a to nie o to chodzi, wiec siê ciesz ze na tydzie� !!!, pamiêtam ze tej Szatan Sratam ju¿ kiedy� tez przegina³ Pa³e Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzataN Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 to dawaj w opisie bana ze cie jechaÂłem(bo wiesz kto sie pzrejmuje tym co mĂłwie nikt to zabawa a ty nieumiesz sie bawic trudno tez mogles i mĂłwiÂłeÂ? na mnie przedtem niepamiĂŞtasz ) a nie ze przeklinaÂłem a muza leciaÂł do momentku kjedy ct kupiÂło bron, wybieglo sobje z respa pod brame te chwile tak sie sÂłuzyÂły.... tylko tobje niepasiÂło niekomu innemu nawet chcieli zeby leciaÂła cÂ?Âłyc zas musze zaczac nagrywac dema z gÂłosem by sie bronic Link to comment Share on other sites More sharing options...
^andrew^ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 no to za tydzieĂ? czekam na pierwsze nagrania :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 taÂ?my prawdy closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts