kukitriceps Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Twój nick(tez w temacie): Kukitriceps Twoje steam id:STEAM_1:1:156852190 Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę: Admin janke data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 2016-01-20 godzina okolo 20:20 Opis Sytuacji: A wiec jest mapa blblblblbl czy jakos tak i jakis ziomek dal free i poweidzial ze chce bh. I jakis typek przeszedl mape przedemna i wybral awp/scouty a ja wbilem chwile po nim kiedy juz wszyscy krzyczeli ze czemu wybrali awp/scouty jak tt chcial bh,i kiedy juz wbilem na te scouty to nie wiem skad ale mialem mag'a7 i zaczelem zabijac tt. i Nagle janke zaczyna krzyczec: Ktory to wybral scouty? i potem bez chwili zastanowienia sie kto to moglbyc wybral oczywiscie mnie a wiec dostalem banna. Jezeli nie umiesz sie zastanowic kto wybral to czego nie powinien, to nie powinienes byc adminem Link do screena: http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:156852190&advType=steamid&Submit z tego co wiem to jest (przynajmiej bylo na serverach w 1.6) hltv i tym admini poslugiwali sie jezeli nie wiedzieli czy ktos cos naprawde zrobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Nie ma hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukitriceps Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 to co zrobicie ? Dostalem nieslusznie banna Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Dostałeś bana na 2 godziny, przeżyjesz Odrób lekcje czy coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Tak na przyszłość w sumie - nie słuchaj się tego, co on chce. Ty przechodzisz mapę i Ty decydujesz co wybierasz, jedynie możesz okazać dobrą wolę wybierając to co terrorysta chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortigan Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Amur napisal cos na temat bez wulgaryzmow? wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts