Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Rozgrzewka skarga na Dr.Balanced

Rozgrzewkaaa
 Share

Recommended Posts

Twój nick(tez w temacie): Rozgrzewka

Twoje steam id: 

STEAM_1:0:100443244

Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę: Dr.Balanced

data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 29.01.2016 15;10

Opis Sytuacji: Ssiera mnie zaczą wyzywać i wogóle zaczeliśmy sie kłócić,  po 2 minutach dostałem bana powód podpuszcza na 

231 mo, 2 wk, 10 hr, 39 min ;-;

Link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie) http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:100443244&advType=steamid&Submit

Dziecko nie wciskaj mi kitu , sierra powiedział żebyś oddał mu skiny które ci dał powiedział nawet że go po wymianie zablokowałeś(nie w tym rzecz ),  a ty powiedziałeś żeby zamknął morde zmuszając go do tego aby cie zaatakował  ,sam go do tego podpuściłeś ,gdy na następnej mapie było chwile spokoju wygrałeś runde w której tt był sierra po raz kolejny go podpuszczając w dość perfidny sposób jadąc po rodzicach i tym podobne Fakt faktem sierra też sie dobrze nie zachował ale nie tak skandalicznie jak ty . W życiu nie widziałem  tak niewychowanego dziecka nie masz za grosz szacunku dla starszych to był nie pierwszy nie drugi nie trzeci raz jak tak jeździłeś po innych jeszcze zanim byłem adminem nie raz sie ciebie nasłuchałem to było okropne  .Zachowywałeś się za każdym razem tak  jak wchodziłeś do gry gdy nie było adminów i kiedy jeszcze ja nie byłem adminem. Ban miał być permamenty  nie wiem sam czemu dałem na 231 miesięcy  Według mnie nie zasługujesz na to aby grać na tym serwerze . Myśle że aby grać na tym serwerze trzeba mieć chociaż troche kultury ty nie masz jej wcale udajesz tylko takiego dobrego przy adminach a  w rzeczywistości jest zupełnie inaczej Ja cie nie odbanuje moze to zrobić inny admin nawet jeżeli groziłoby mi to stratą admina ja tego nie zrobie ,moge jedynie go zmienic na permamentnego .

To wszystko co mam do powiedzenia .

Dziecko nie wciskaj mi kitu , sierra powiedział żebyś oddał mu skiny które ci dał powiedział nawet że go po wymianie zablokowałeś(nie w tym rzecz ),  a ty powiedziałeś żeby zamknął morde zmuszając go do tego aby cie zaatakował  ,sam go do tego podpuściłeś ,gdy na następnej mapie było chwile spokoju wygrałeś runde w której tt był sierra po raz kolejny go podpuszczając w dość perfidny sposób jadąc po rodzicach i tym podobne Fakt faktem sierra też sie dobrze nie zachował ale nie tak skandalicznie jak ty . W życiu nie widziałem  tak niewychowanego dziecka nie masz za grosz szacunku dla starszych to był nie pierwszy nie drugi nie trzeci raz jak tak jeździłeś po innych jeszcze zanim byłem adminem nie raz sie ciebie nasłuchałem to było okropne  .Zachowywałeś się za każdym razem tak  jak wchodziłeś do gry gdy nie było adminów i kiedy jeszcze ja nie byłem adminem. Ban miał być permamenty  nie wiem sam czemu dałem na 231 miesięcy  Według mnie nie zasługujesz na to aby grać na tym serwerze . Myśle że aby grać na tym serwerze trzeba mieć chociaż troche kultury ty nie masz jej wcale udajesz tylko takiego dobrego przy adminach a  w rzeczywistości jest zupełnie inaczej Ja cie nie odbanuje moze to zrobić inny admin nawet jeżeli groziłoby mi to stratą admina ja tego nie zrobie ,moge jedynie go zmienic na permamentnego .

To wszystko co mam do powiedzenia .

Przykro mi bardzo ale ja nie grałem na serwerze zanim ty nie miałeś admina ;]]  , ssiera mi nie dał żadnych skinów i to on jechał po rodzicach a potem dopiero ja go wyzywałem , nawet jeśli mam mieć bana to uważam że on też powinien go otrzymać;^^

grałeś pamiętam cie takich osób jak ty nie zapominam  ,nie wiem czy on jechał po rodzicach możliwe , wiem że ty  napewno jechałeś i ty go sprowokowałeś do tego wszystkiego  nie wydaje mi się żeby ssiera tak bez powodu zażądał skiny ,znam go troche i jego zachowanie ,był wtedy bardzo zły i poważny tego jestem pewien ,  sierra zachowuje sie na serwerach normalnie poza tym że czasami za dużo gada i czasami może być denerwujący ale on ma troche kultury i jeżeli już po kimś jeździ  (co zdarza sie rzadko) to ze złości do niego .

Odwołując sie do Vortigana  za dużo usłyszałem z jego ust i na pewno nie zmienie zdania . Rób z tym co uważasz za słuszne .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.