ORZEH Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Tak sobie ostatnio pogrywałem na serwerze i muszę z ogromną przykrością stwierdzić iż że brakuje choć jednej przejebanej mapy - tak jak kiedyś słynny sq_jackass czy starwars. Jako że ten temat traktuje bardzo poważnie to poświęciłem swój prywatny czas na wyszukanie takowej spierdolonej mapy z której każdy będzie miał radochę jak za dawnych lat na serwerze. Mianowicie chodzi mi o mapkę nazywającą się: GLASS_WAR . Sprawdziłem ją i myślę że nadaję się na serwer jako odskocznia od mapy typu aim czy reszty standardowych. Acha dla tych którym nie chce się odpalać mapy w grze jest wideo: Pozdrawiam serdecznie, Panicz ORZEHOWSKI. MISIA and Justo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Co jak co, ale nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu na ten temat. Dzięki wszystkim za wypowiedziane opinie i cenne uwagi. Justo and ✪ Zinbo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Jestem za dodaniem tej mapy prezentuje się fenomenalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Dodałem. Justo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 Ogólnie mapa bardzo pozytywna, było wesoło na serwerze podczas pierwszego odpalenia. Adi gdyby tylko była możliwość wyłączenia spadochronów - to było by idealnie. Pomyśl nad tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Już wyłączone, następnym razem już ich nie będzie. ORZEH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts