TicQ Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Ludzie narzekają że serwer stał się toxic, serwer jest ble itp. Faktycznie wzięliście się do roboty. ALE CO TO WAM KURWA DA SKORO NAJWIĘKSZY TOXIC JEST W ADMINISTRACJI. Ja pierdole. Mówi że "ale fartowne to full auto z deagla" kiedy ja strzelałem poprostu szybko. Pytam się czy wie co to w ogole jest full auto z deagla. Odpowiedź dostałem taką jak w załączniku Więc tia... 3 skarga na tego samego administratora. Naprawde nie możecie z tą patologią nic zrobić?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Kurwa zako odpuść juz sobie z tym biednym lexem dziwne ze tylko ty składasz na niego skargi. Kurwa skarga na upiekuna i to jest wch chata to przecież trzeba się wyzywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyPa Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Lex jest opiekunem i grasz na tym serwerze na tyle długo, że powinieneś wiedzieć że on sobie żartuje. Justo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 japa Justo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ej, ale ten pancz mi się udał! Czy nie? Justo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ej, ale ten pancz mi się udał! Czy nie? daje rade lex. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted February 19, 2016 Author Report Share Posted February 19, 2016 Dziwie się że takie gówna są opiekunami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lex. Posted February 19, 2016 Popular Post Report Share Posted February 19, 2016 Zazdrość, to pierwszy stopień do łóżka Twojej starej! ✪ Sh!rou, MalinKa, ✪ adi and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 zacko, wiecej dystansu Stary Justo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Zacko, doceniłbyś mój kunszt. Pierwszy raz udał mi się tak mało prymitywny pancz. Justo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiloFrancuz Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Dziwie się że takie gówna są opiekunami Czyli uważasz ze był byś owiele lepszy ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted February 21, 2016 Author Report Share Posted February 21, 2016 Czyli uważasz ze był byś owiele lepszy ???? Uważam że nie ciskał bym ludziom po rodzicach Kiedy jakiś zwykły grać pociśnie adminowi jakoś naprawde śmiesznie to dostaje muta albo gaga a jeżeli admin ciska nie śmiesznie do tego na rodziców to jest jeden wielki śmiech :> Żałosne. Wszyscy płaczą że na rodziców sie nie ciska a potem sie z tego śmieją. Kiedy kiedyś cisnąłem lexowi to dostałem insta silence'a a kiedy on ciska na rodziców to śmieszki od razu się pojawiają. I tak w ogóle czemu straciłem administratora skoro wpłacałem na arenki? Ja tracę administratora kiedy akurat zaczynam grać a na serwerze nadal dzieci drą ryja kiedy tylko wchodzę :> Zresztą co ja się będę kłócił. Widzę że Veyder zajął miejsce pupilka serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Uważam że nie ciskał bym ludziom po rodzicach Kiedy jakiś zwykły grać pociśnie adminowi jakoś naprawde śmiesznie to dostaje muta albo gaga a jeżeli admin ciska nie śmiesznie do tego na rodziców to jest jeden wielki śmiech :> Żałosne. Wszyscy płaczą że na rodziców sie nie ciska a potem sie z tego śmieją. Kiedy kiedyś cisnąłem lexowi to dostałem insta silence'a a kiedy on ciska na rodziców to śmieszki od razu się pojawiają. I tak w ogóle czemu straciłem administratora skoro wpłacałem na arenki? Ja tracę administratora kiedy akurat zaczynam grać a na serwerze nadal dzieci drą ryja kiedy tylko wchodzę :> Akurat nie zauważyłam tego, żeby adminom brakowało dystansu. Wiadomo, że jest inaczej, kiedy starsi wiekowo gracze się wyzywają, ale co innego, kiedy jakieś dziecko bez mutacji (które powinno mieć mute'a) zaczyna wyzywać rodziców. Trochę dystansu, Zacko, tradycją serwera są i pociski po starej - były, są i będą. Co do admina - nie wiem komu wpłacałeś w takim razie. W sprawie adminów i wszelkich składek powinno zgłaszać się do mnie, bo to ja się tym zajmuję, a żadnego potwierdzenia przelewu ani kodu zwrotnego od Ciebie nie dostałam, dlatego też admina wyłączyłam. Także czekam na PW z informacją. TicQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted February 21, 2016 Author Report Share Posted February 21, 2016 Na admina wpłacałem kiedy jeszcze był justo. Jednego dnia miałem a za kilka dni już nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Admin opłacany jest na okres jednego miesiąca. Poproszę po prostu o wysłanie w prywatnej wiadomości potwierdzenie przelewu i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Zackolin ma racje w tym co pisze ... Shirou o tradycjach to Ty akurat masz malo do gadania, za malo chleba jeszcze tu zjadlas. ✪ Ichi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Misiek cwel ✪ Thunder, Justo, ✪ Ichi and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Nie będę przypominał Misiek twoich ostatnich jazd na serwie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Szanowny Panie Administratorze, temat dotyczy lex'a, nie mnie. Przez ponad osiem lat nie doczekalem sie zadnej skargi na moj temat, jesli czujesz taka potrzebe, wyraz ja tutaj Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Jezus, jeszcze tego brakuje, żebym był pupilkiem serwera. Cieszę się, że Shirou wyjaśniła wszystko względnie klarowanie, bo niektórzy udzielający nie mogą oszczędzić sobie hipokryzji. Skoro temat dotyczy mnie, to nie wpierdalaj się Misiek, ponieważ nie grasz na FFA ✪ Sh!rou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Sh!rou Posted February 23, 2016 Popular Post Report Share Posted February 23, 2016 Zackolin ma racje w tym co pisze ... Shirou o tradycjach to Ty akurat masz malo do gadania, za malo chleba jeszcze tu zjadlas. Ty natomiast chyba za dużo, jak mniemam... To mnie trochę śmieszy, bo generalnie jesteś... i co z tego? Jakoś nie zauważyłam Twojego obecnego wkładu w serwer, jedyne co potrafisz, to pieprzyć cały czas o tym, co Ci się nie podoba, ale za nic nie potrafisz się wziąć. Gdzie jest Twoje większe zainteresowanie, gdzie chęć pomocy? Adam i adi zajmują się serwerami, ja nieznacznie pomagam przy składkach i adminach, ale chociaż coś robię, więc wybacz Misiek, ale na Twoim przykładzie widać, że nie liczy się ilość, a jakość. Możesz sobie być od samego początku, ale ustawiaj mnie i pierdziel bez sensu do mnie dopiero wtedy, kiedy się za coś weźmiesz tutaj, na serwerowni, a nie po prostu będziesz zajmował przestrzeń. Więc Ty gówno masz do gadania o mnie i o tym, dopóki gówno robisz tutaj teraz. Pozdrawiam. Pred, lex., ✪ olemba and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ja tu robię dobre wrażenie, Nadia do kąta. Jebana autokorekta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 haja. ✪ Thunder, ✪ Ichi and ✪ Zinbo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Skoro temat dotyczy mnie, to nie wpierdalaj się Misiek, ponieważ nie grasz na FFA Nie gram? Dobre, synek, dobre Ty natomiast chyba za dużo, jak mniemam... To mnie trochę śmieszy, bo generalnie jesteś... i co z tego? Jakoś nie zauważyłam Twojego obecnego wkładu w serwer, jedyne co potrafisz, to pieprzyć cały czas o tym, co Ci się nie podoba, ale za nic nie potrafisz się wziąć. Gdzie jest Twoje większe zainteresowanie, gdzie chęć pomocy? Adam i adi zajmują się serwerami, ja nieznacznie pomagam przy składkach i adminach, ale chociaż coś robię, więc wybacz Misiek, ale na Twoim przykładzie widać, że nie liczy się ilość, a jakość. Możesz sobie być od samego początku, ale ustawiaj mnie i pierdziel bez sensu do mnie dopiero wtedy, kiedy się za coś weźmiesz tutaj, na serwerowni, a nie po prostu będziesz zajmował przestrzeń. Więc Ty gówno masz do gadania o mnie i o tym, dopóki gówno robisz tutaj teraz. Pozdrawiam. Lepiej za duzo, niz za malo... I juz nie zauwazysz, "swoje" ilosciowo i jakosciowo dawno zrobilem. Polska wolny kraj, ze swoboda ruchu i wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 ✪ inż. Tynka, lex. and ✪ Thunder 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts