✪ Misiek Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Zapytania odnosnie gungame, zainicjowane weekendowym graniem z Flanc'em. Jest na serwerze? Nie ma? Dlaczego? Będzie? Nie będzie? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Był i nie wypalił Mało osób wtedy grało. A o -500 ptk. w rankingu co mape gg nie wspomne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 22, 2016 Author Report Share Posted February 22, 2016 Impossible! Moze dajmy na probe? K3tChuP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Adam tłuściochu, oddawaj gungame na 4fun!Przecie to robiło zawsze największy rozpiździel BTW Nie obrażałem Cie parę lat więc mógłbyś mi takiego prezenta zrobić ✪ Misiek and Justo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Nie ruchal Ci starej przez te pare lat, nie wiem czy mozna prosic o wiecej lex. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 W tym czasie ruchał Twoją Zresztą robi to od zawsze ✪ Misiek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Krowie Placki > krUl brONzu. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Krul Bronzu zawsze był tylko jeden! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Dobra ciule, dodamy gungejma, ale dopiero jak zrobię mapy pod csgo. Na razie mam Orange, pozostał palm beach i mordownia :-D K3tChuP, ✪ inż. Tynka and Jaśnie Pan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 orendż zrobiles na wypasie k3tchup - ponoc bedzie Twoj palmbicz moze jeszcze jak na starym serwerze wlaczymy friendlyfire? K3tChuP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Siedze przed kompem i typowo mi szczeka opadła jak przeczytałem wasze posty. Stawiam piwerka za tego palm bicza! SZACUN! ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Skonfigurowalem serwer pod gungame'a. 3h ale mam nadzieje, ze warto bylo. co do orendza: kiedys mape pod csgo przygotowal develope ale... no cos mi nie lezala, byla za duza. Stary orange z 1.6 byl ciasny i wszedzie mozna bylo sie zaczaic z nozem a na tym od dvl... no coz - byl po prostu za duzy. adi zrobil mape po swojemu - wyszlo ladniej i duzo bardziej grywalnie. korytarze sa ciasne, wszedzie mozna doskoczyc z koska. wedlug mnie 10/10, i jeszcze sygnowane naszym logo ***update*** udalo mi sie takze wylaczyc statystyki na mapach GG ***update*** dziala takze ranking krolow gungame'a wystarczy wpisac !rank na mapie GG ✪ Thunder and ✪ adi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Keczap szykuj kratę piw! Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Skończyłem mordownię Poniżej parę fotek z mapki, mam nadzieje że będzie się miło grało lex., ✪ Sh!rou and Jaśnie Pan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Nasz kochany geniusz! Jaśnie Pan and ✪ adi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 wowowow!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Ja to bym tego gejgejma na osobny server dał, zwykłej mapki nie da się zagrać bo jest wystarczająco dużo map aim/awp do tego dochodzą gejgejmy + masa typa która by grała only gejgejm i kurfa żeby zagrać coś normalnego to masakra :V. Ale co ja tam mogę . Jak adi trobi mapki to full wypas ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Chyba cie cos jebie gościu, pierdolnij sobie baranka w ściane na odmułe i wróć ✪ inż. Tynka and ✪ Ichi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Odnoszę wrażenie, że CS1.6GUNGAME>CSGOGUNGAME. Oczywiscie nie dlatego, że ogólnie 1.6>GO, bo to jest oczywiste, ale dlatego, że ilość pizd jebanych, które grają tylko z kosami i wygrywają jest wielokrotnie większa w GO niżeli w 1.6. W starym kanterze jakoś nie był to aż taki duży problem. Ktoś chciał grać kosą - wciąż wkurwiał, ale dało się go jebać jak psa za to. Jak ogarniał to potrafił dobrze wykorzystać kosę, żeby się zbliżyć do wygranej, bywało, ale znośnie. Tutaj w CSGO no kurwa cały team potrafi lecieć na mnie z kosą no i sorry, ale co z tego, że wyjebie 5 bań skoro któryś z tych pajaców da radę w końcu wyjebać mi pod żebro i i tak stracę lvl - skurwysyny spadają z góry, po lewej, po prawej, z przodu, z tyłu, z ukosa, i wszyscy z kosą - nawet jakbym miał aimbota to nie zdążę wszystkich namierzyć. Jeszcze na niektórych mapach woda albo te spadochrony i te ciapy i zera nie obawiają się podjąć ryzyka tylko sobie spadają i kosują. Oczywiście nie mówię, że nie da się wygrać samymi broniami - nie oszukujmy się, ale poziom na wiejskiej nie jest zbyt wysoki, zwłaszcza za dnia, gdy po pszyrce wchodzom na komputry dwunastoletnie Szymony, Wojtki i Pszemki. Ale jednak jest to raz, że utrudnione dla normalnie grających, a dwa, że ułatwione dla leszczy. Kosa to element nieodzowny gungame'a, który dodaje smaczku, niemiłosiernie wkurwia, ale dzięki temu czuje się tę adrenalinę, jest ten magiczny kop rozpierdolu, ale niestety nie w csgo, nie tutaj. Nie wiem do końca czemu tak jest i czy da się temu zapobiec, ale tak czy siak jeśli będzie mi się chciało spiąć dupę, to nie będzie to przeszkoda, żeby jebać lamusów jak psiarnię. Pozdrawiam i odmeldowuję. ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Behehe a ja odnosze wrażenie że pierdolisz głupoty. Chłop wczoraj wygrał fartem na orange i nagle został gangejmowym expertem haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Behehe a ja odnosze wrażenie że pierdolisz głupoty. Chłop wczoraj wygrał fartem na orange i nagle został gangejmowym expertem haha człowieku jak ja grałem w gangejmy to Tyś jeszcze niewiedzioł czy dalej ssać cyca czy już butle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 a chuj to kogo obchodzi kiedy ty grales pajacu, gwarantuje ze spedzilem wiecej czasu na gangejmach niz ty, kiedys na 4everze bylo nawet 7 gangejmow w tym samym czasie. Ja grałem na gangejmach 1.6 i w cs go zanim jeszcze na wiejskiej pojawil sie pierwszy, według mnie tu i tu gra sie dobrze wiec akurat ta opinie pseudoexperta zachowaj dla siebie bo chuj masz do gadania w tej kwestii a rozpisales sie jakby to kogos obchodzilo i mialo jakies znaczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Uuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Darek bez spin. Co do gangejmow... ja gram tylko z kosa zeby wszystkich zadowolisc - pozostawilem 2 gangejmy w mapcyklu zamiast trzech. Niedlugo zrobimy rotacje, palmbicza zastapi mordownia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Darek bez spin. cichaj blyat, zaczyna się ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts