Michiz Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Witam! Chcialbym zlozyc skarge na admina o nicku "Hex!". Sytuacja miala miejsce dzisiaj na serwerze kolo 20.10. A więc wyglądało to tak, że wyżej wymieniony admin przedłuża mapę według własnego widzi mi się. Zwróciłem uwagę, że powinien być vote jeśli chce przedłużyć mapę. Inny admin " Exiter" przyznał mi rację i wtedy zaczęły sie groźby w jego stronę, że napisze skargę na forum i wytykał mu zapłacenie składki za admina Ponadto powiedział, że jeśli mamy problem z przedlużeniem mapy to mamy pisać rtv i go to nie interesuje. A powód przedłużenia powiedział że nie zrobił rekordu Jeśli tak ma wyglądać samowolka co niektórych administratorów i wywyższanie sie ponad innych to ja podziękuje. Pozdrawiam. PS. Ssow nie mam poniewaz wszystko dzialo sie przez mikrofon i prosilbym swiadkow o wypowiedzenie sie w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nickelony Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 nie ma takiego admina jak "Hex!" xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts