b△ry Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Siema, wnosze pozew do sądu na Qrupnika, za wbijanie na każdą mape kiedy ma być jej koniec i bez pytania przedłuża sobie ją o pół godziny, a później marudzi, że ludzie dają RTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nickelony Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Qrupnik to nie admin. Mapy może przedłużać każdy kto ma level powyżej 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHex Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 3 skargi na 3 osoby które nie są adminem Dobra komedia, zwłaszcza ta skarga wysmarowana na mnie Piękna opowieść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro91 Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 TheHex hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrupnik Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 1.Po pierwsze to nie sąd i nie ta instancja 2.Przedłużam kiedy ktoś mnie poprosi i jest owa potrzeba 3.Czasem ciężko nie przedłużać jak po zmianie mapy od razu takie pajace jak ty wpisują rtv bo nie mogą przejść mapy...To nie paraolimpiada ,że masz ułatwienia. 4.Zawsze możesz grać na stylu z gravitacją bądź slowmotion. 5.Nie jestem adminem jeżeli już piesze się skargi to trzeba być w 100% pewnym ,że owa osoba posiada admina. 6.Zła forma skargi ,która nie jest skargą Pozdrawiam Qrupnik i wpisz demos w konsoli jak ktoś przedłuży mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
b△ry Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 2. W życiu na serwerze nie słyszałem, żeby ktoś cię prosił. Jeżeli już przedłużałeś to tylko dla siebie.3. Rtv pisze tylko kiedy mapa jest zbugowana, a jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.5. Nie wiem kto jest. Jak pytałem to usłyszałem twój nick, więc nie moim błędem było napisanie skargi."Demos w konsoli" - kolejny idiota nie potrafiący napisać nic innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żylson7 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Jako iż zaintrygowała mnie Twoja odpowiedź postaram Ci się bardziej zbliżyć wyrażenie ,,rtv''. ,,Rtv pisze tylko kiedy mapa jest zbugowana, a jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.'' Z tego co mi wiadomo to rtv pisze się wtedy kiedy gracz wpisujący tą komendę żąda zmiany mapy z różnych względów, aczkolwiek najczęściej jest to nieumiejętność przejścia danej mapy. Co do demos moim zdaniem jest to dość śmieszne, a wyzywanie nic tutaj nie zmieni Pozdrawiam i życzę miłego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
b△ry Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 Mówie o tym, że jak nie wiem dlaczego wpisuje rtv to niech ni gada głupotDemos to typowe gimbusiarstwo, ale ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żylson7 Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Zamkniecie kiedyś ten temat? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts