SEVIN Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Chciał bym złożyc skarge na admina o nicku pomarancza dlatego ze dal mi bana za nic wymyslil sobie ze namawialem terroryste zeby po puszczeniu płapki wpisal free to pierwszy powód drugi opiera sie na przezywaniu graczy jak i innych adminów wyzywa ich kiedy chce i nie ma zadnych konsekfencji ale kiedy go ktos przezwie dostaje bana np. 720 min DZIĘKUJĘ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Juz masz unbana bo pomarancza zle wpisal i byl perm a ban jak najbardzij byl sluszny tylko nie powinien byc perm ale wszystko jest juz ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PomaranczAREK Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Bana dostales slusznie ale nie mial byc na ten czas bo cos sie mi pomieszlo i dlatego. Sprawa 2 to mowie ludzia ze dostaja bana na 720 ale chce zecy sie przyznali do popelnionego czynu. Po 3 sprawa wyzywania ty sam mnie wyzywales jak mnie (niby nie bylo ale bylem na 2 koncie) i wszystko slyszalem co mowiles ze odrazu admina dostalem jak zaczolem grac itp. (mam na tym serwerze z 300 h) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czupryna Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 aha, chciałbym tyko zapytać.... gdzie dowodzik??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts