Jaśnie Pan Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 - dodano skiny dla humanow (wszyscy sa na bialo) - komenda !colors dla vipow, mozna pokolorowac swoja postac - dodano 10 nowych map: zm_xmen_mansion zm_forgotten_town_csgo zm_in_distance zm_farm3_nav72_csgo zm_slonce zm_slonecznydust zm_zombie_park_csgo_v1 zm_br_swimsuits_r3 zm_blockcity_v2 zm_cybertronic - powiekszono sloty do 28 (docelowo 32) - naprawiono fastdownload (prawdopodobna przyczyna niskiej frekwencji) - dodano oferte dla vipow MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Jeśli chodzi o mapę zm_xmen_mansion to z coś z nią jest nie tak gdyż w porównaniu do innych map mocno muli. Jak zauważyłem to nie tylko mój problem a w większości graczy których kojarzę z serwera nie przepada za nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 3, 2016 Author Report Share Posted July 3, 2016 - wywalilem xmen_mansion - naprawilem buga przy zmienianiu map (dac znac jak problem bedzie dalej wystepowal) - naprawilem alltalk - bug z ikona zarazenia naprawial bede w nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Ty się gościu zajmij zlotem a nie jakimś zombie modem się bawisz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Oj wombat nie pierdol tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Teeeee Malina, bo ty chciałeś kiedyś żebym jakieś mapy dodał, dodałem je? HAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Chuj z nimi - powiedziałem są z błedami, które musze ogarnąć, lecz obecnie nie moge bo SKURWIAŁY KOMPUTER MI POSŁUSZEŃSTWA ODMAWIA I NAWET DUPY PRZY WŁĄCZANIU NIE CHCE DAĆ BO SYSTEM SIĘ NIE WŁĄCZA A GDY INSTALUJE NA NOWO TO TWIERDZI "CHUJ CI W DUPE NIE ZAISTALUJESZ NIC TY MAŁY KURWIU " - po chwili dodałem AdisoneX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts