SomeDude Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Nick na serwerze: SomeDude Wiek: 16 i pół :3 Liczba godzin w TF2: koło 700 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 7/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Dzięki wam zawdzięczam 1 kontakt z ff2, którego nie zapomnę (jest super!), często jestem na serwerze (4 h na dzień albo więcej sam nie wiem ) tak więc nigdy mnie nie zabraknie, nie mam nic przeciwko dzieciom używającym mikro (przecież to też ludzie :3), jestem sprawiedliwy i rozsądny, nie obrażam ani nie scamię. Jeszcze raz wielkie dzięki za zapoznanie mnie w ff2, jest to mój ulubiony mod! I jeszcze jedno: wiem, że napisałem to w chyba w złym miejscu :3 sorry wielkie po prostu za 1 razem nie spojrzałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 można spróbować, skontaktuj się przez steam i pogadamy bo jest tysiące osób z twoim nickiem ( mój nick luigi100 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeDude Posted March 14, 2016 Author Report Share Posted March 14, 2016 można spróbować, skontaktuj się przez steam i pogadamy bo jest tysiące osób z twoim nickiem ( mój nick luigi100 ) Wysłałem zaproszenie na Steam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts