Gabriel Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Witam, od dłuższego czasu przesiaduje na serwerze, dziennie potrafie być po 2-5 godzin i codziennie trafia sie akurat ktoś, kto puszcza bindy ze stonogą, puszcza swoją muzyke, albo bawi sie bindami irytując w ten sposób reszte społeczeństwa. W 80% przypadków są to osoby z poziomem UNRANKED, czyli przeważnie ludzie, którzy dopiero co dołączyli do serwera. Moje zdanie jest takie: odebrać wszystkim bez lvl'a możliwość korzystania z komunikacji głosowej, ale zostawić im czat. Niby często są admini na serwerze, ale tak na prawde ich nie ma wtedy kiedy potrzeba. Przemyślcie prosze to na poważnie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Admini bhop ostrzezenie, obecnosc obowiazkowa 24/7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Słyszałeś Olemba, obecność 24/7 masz być! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żylson7 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Zazwyczaj siedzę co najmniej 5 godzin dziennie na BH, ale ostatnio trochę nazbierało się spraw prywatnych, które trzeba ogarnąć, więc nie jest to tak często. Jeżeli wszystko poogarniam to będę pilnował tych unrankedów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrupnik Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Dlaczego chcesz dyskwalifikować unrankedów? Po prostu jesteś adminem to powinieneś siedzieć na serverze. Żylsona widuje bardzo często akurat więc do niego się nie można przyczepić.Natomiast liczę ,że nowy OPIEKUN oraz nowi admini będą bardzo często na serverze w ten sposób zapobiegnie się spamowaniu voice chatu Jaśnie Pan and Żylson7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro91 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Qrupnik jestem tak czesto jak mogę mam pracę studia i siłownie wiec staram sie byc przynajmniej 5 h dziennie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted March 24, 2016 Author Report Share Posted March 24, 2016 Krupnik, pisałem to jak jeszcze nie miałem tu admina, także calmdown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żylson7 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Ty to masz zapłon, poza tym pamiętam jak dostałeś admina i wtedy to napisałeś. Pamiętaj, że Żylsona nie da się zrobić w chuja. Gabriel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted March 24, 2016 Author Report Share Posted March 24, 2016 xDTen post był zanim dostałem admina, i nie wkręcaj tutaj siusiaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts