Fr3sH3 Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Cześć . Od jakiegoś czasu gram na ffa zauważyłem ,że można byłoby wprowadzić pare zmian np . 1. Rozgrzewka (dłuższa + muzyka) mam pewna koncepcje wrazie czego. 2. Bomba( 4 kable = kolorki) 3. Kwestia map ( sa mapy ,które sa nie uzywane a znajac ludzi chetnie by na nich pograli) dlatego proponuje kwestie nominate zrobic tak aby mapy ,które byly grane np jakis czas temu np 2-3 mapy temu nie moglby byc nominowane ponownie dopiero po jakims czasie np 6+ plus. 4. Roundsound można byłoby zmienić wprowadzić cos milszego dla ucha np wiecej kwestii disco polo nowszych nutek 2015-2016 ew wedlug uznania administracji badz zrobic sonde dla ludzi 5. Zauwazyliscie sami ,że problem jest z ludzmi przewaznie jest tak ,ze przyjdzie pare osob pogra chwile zaraz zmiana mapy i z 14 robi sie 6 albo 4. Może czas najwyzszy wprowadzić jakies urozmaicenie m.in konkursy o vip/slot tydzien . Top15/rank czy Hs top15 .(rozpisze sie jak bedzie potrzeba w dalszej czesci) 6. Kwestia odzywek podczas np hs,podlozenia paki , tk , czy jakies multi etc . Można dać polskie odzywki w końcu jestesmy WIEJSKA CHATA:) ps . Jak cos mi przyjdzie do głowy dopisze Mam nadzieje ,ze wszyscy napiszecie szczerze co o tym sadzicie Czasami wedlug mnie trzeba zmian ... NA LEPSZE:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Bardzo ciekawe pomysły. Co do roundsoundów juz podesłałem nowe rekinowi powinny byc wgrane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 1... 2. KE? 3. Przecież tak jest. 4. Wg. Mnie jest dobry, no ale zawsze można coś nowego dodać, czekam na propozycje. 5. Konkurs do obgadania, rankingi są 6. To cs, a nie quake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3sH3 Posted March 22, 2016 Author Report Share Posted March 22, 2016 1... 2. KE? 3. Przecież tak jest. 4. Wg. Mnie jest dobry, no ale zawsze można coś nowego dodać, czekam na propozycje. 5. Konkurs do obgadania, rankingi są 6. To cs, a nie quake Juz Ci tłumaczę moja wizje na to . 1. Rozgrzewka np 60 sec z losowa bronia dla wszystkich graczy + dodatkowa muzyka ,która ma nakrecac graczy do walki 2. Jest mozliwosc dodania pluginu ,który ma na celu dodanie kabli czerwony zielony zolty i niebieski przy podkladaniu bomby natomiast ct nie musi czekac 10 sec na rozbrojenie lecz jesli trafi w odpowiedni kabel rozbraja pake. 3.gdyby tak bylo bym nie pisal o tym takze sprawdz sobie. 4. mozna sonde i propozycje od ludzi pobrac aby cos dali rowniez od siebie . 5. Konkursy best top3 za hs vipy . np ktos kto zrobi reklam serwerowni np 1000 czy jakas inna liczbe otrzyma np klucz do gry o wartosci x . sa tez mozliwosci inne . 6. Niby tak ale np za zabicie HE ,hs czy tam multi to nic zlego . wazne aby byly polskie odzywki np lindy . Przepraszam za taka chaotyczna wypowiedz ale mase mam pomyslow a tez gotuje aktualnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 1.Nie 2.Nie 3.Ok 4.Są spoko ,niektóre z czasów 1.6 :> 5.Spoko 6.Słabo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Ja bym zmienił system punktowy Gameme czy jakoś tak typo cie zabije i -25 punktów a ja 2 punkty za zabicie to jest nie sprawiedliwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Bo masz więcej punktów od typa, ale zaraz zaraz przecież na gg nie powinno naliczać i odbierać punktów! Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 to wiem ale to jest irytujące albo każdy tak samo albo wcale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3sH3 Posted March 24, 2016 Author Report Share Posted March 24, 2016 hmm w sumie Maniek ma racje można byloby poprawić pare kwestii . Adi a co z reszta? ktore proponowalem? ps prosze o poprawienie spawn protec na awp indii bo dziala kiepsko wrecz wcale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts