✪ Zinbo Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Stwierdzając fakty i to, że każdemu kiedyś zmienia się nieco charakter, uważam że już nie pasuję do wiejskiej. To co było kiedyś, są to fajne wspomnienia, które pozostaną w moim sercu. Czas, który spędziłem z Wami na serwerach, darcie japy, haja, i ostatni zlot to było coś pięknego. Jak się to mówi na każdego przychodzi pora. Zmienia się władza, ekipa, gracze i wszystko idzie z duchem czasu. Chyba już nie potrafię się do tego dostosować i czas zakończyć tą egzystencję. Dalej będę wspierał wiejską i społeczność funduszami i dobrym słowem ale rzadko mnie tutaj ujrzycie już. Raczej nic i nikt nie zmieni mojego zdania. Trzymajcie się, resztki starej gwardii i świeżaki abyście tą serwerownię utrzymali w ryzach. Miło było. ✪ Aga and MISIA 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Te, gościu, takie rzeczy to sobie możesz pisać po zlocie, a nie przed Justo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Zinbuś chyba miał ciężki dzień ;D albo za dużo dziabnął ✪ Zinbo and Justo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted March 26, 2016 Author Report Share Posted March 26, 2016 Ale się najebałem Cholerka, zacnie piszę po pijaku Chyba muszę częściej pić Justo and MISIA 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Zinbo... Ty mnie nawet nie wkurwiaj ✪ Zinbo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 chuj Ci w dupę pierdolcuyyyyy, ale w sumie ja też już nie gram na wiejskiej więc, chuj też mi MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 a grasz gdziekolwiek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 na 1.6 cały czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 a pierdolisz Kasjan, ja też zmniejszyłem aktywność - życie wzięło góre, ale Wiejskiej nigdy się człowiek nie pozbędzie PS: chuj Ci w dupe, telfon MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 ale Wiejskiej nigdy się człowiek nie pozbędzie A po chuj jadę na zlot? A po chuj wchodzę na forum? ✪ UrseK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 A po chuj jadę na zlot? A po chuj wchodzę na forum? nie wiem huehuehue : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 człowiek może wyjść z wiejskiej ale wiejska z człowieka nie wyjdzie, prawie tak jak z korpo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayabusaStaraGwardia Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Witam ;D Niech chłopak się wyżali troszke nie krytykujcie go odrazu Pozdrrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts