Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na pomarańcze (Ban za nic )

STOLEC
 Share

Recommended Posts

1.bana na 2 minuty o kurde jaki zaal.

2.nieznajomosc zasad (nie widzialem co pisal tt)

(jak nie jestem w cs to znaczy ze mnie nie to jak mam odpisac?) 

Dałeś mi bana na 60 min jak by nie norbert to byś mi nie od banował .

Jak tt daje !free i mówi żeby wziąć olda i go zabić to to biorę bo nie raz widzę jak za to dajesz bana .

Byłeś w cs bo byłeś nawet na deathrun .

I tak po za tym 1 rundę przed tym taki gracz nicku : Bartek dał !free za bh a ty wziąłeś coś innego - i za to nie dostałeś bana 

I jak dajesz mi bana nawet nie dać mi wyjaśnić co sie stało tylko od razu tak z dupy .

1.bana na 2 minuty o kurde jaki zaal.

Skoro 60 min. to dla Ciebie 2 minuty to ja nie wiem za co masz tego admina. 

2.nieznajomosc zasad (nie widzialem co pisal tt)

To z jakiej racji mu dałeś bana!? Nie wiedziałeś co napisał tt, więc nie miałeś podstaw by wyprowadzić bana.

(jak nie jestem w cs to znaczy ze mnie nie to jak mam odpisac?) 

Nie było cie w Cs'ie!?! hahahh dobre to w takim razie co ten screen przedstawia?? Twojego (chyba) brata lub inną osobę, z którą współdzielisz komputer?? (patrz niżej)

3.Pomarańcza mi nie odpisywał czemu dostałem bana. attachicon.gifdsaads.png

Ma się nauczyć czytać?? W związku z czym takie propozycje wysuwasz?? z tego co widzę to BAN_REASON to "niesłucha"... Czego ma nie słuchać skoro ty nawet nie wiedziałeś za co w sumie on dostał bana. 

po drugie 2. Dostalem bana (nie moja wina ze masz problemy ze wzrokiem

Pokażesz mi tego bana?? Bo mi się za bardzo nie chce szukać w Betoniarce.

po trzecie 3 Nie musze ci wyjasniac bana jak go nie masz

Dostał bana według niego niesłusznego to ma prawo złożyć skargę oraz admin banujący musi się z tego wytłumaczyć. To, że ban minął a on dopiero później założył temat nic nie zmienia. Ban to Ban i w sumie do każdego można się odwołać, oczywiście w granicach rozsądku (czyli nie 2+tygodnie)

Tyle ode mnie

Z wyrazami szacunku MalinKa aka asshole?

Popaprana sytuacja. Nie masz pewności za co dałeś bana? To z jakiej racji w ogóle go dałeś... Moim zdaniem administrator tak się nie zachowuje i powinny zostać wyciągnięte z tego konsekwencje. Admin który daje bany za to że "niedowidział" to jest jakiś smutny żart. Nie ma co się więcej rozpisywać, asshole napisał dokładnie wszystko to co miałbym napisać ja. 

Pozdrawiam:

Poważny Człowiek.

Przeżywacie gorzej jak baba okres. Dostał bana na godzinę trudno nie umarł od tego. Ban minął, koniec spiny. Słuszny czy nie słuszny to już mało ważne. Nie róbcie, aż tak poważnej serwerowni. Kiedyś tutaj bany na godzinę albo na dzień leciały co chwila i była haja. Nikt się za mocno nie spinał chyba, że jakaś parówa.

• 1 year later...
Dnia 11.04.2016 o 17:46, STOLEC napisał:

1.Pół serwera mi potwierdzi że dostałem bana za nic .

2.Screen że dostałem bana od pomarańczy.

3.Pomarańcza mi nie odpisywał czemu dostałem bana.

4.Nawet 2 admin nie wiedział za co mi dał bana.  

kolejna skarga bez sensu, po co tworzyć afery..