Reyooo Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Nick na serwerze: R4yooo Wiek: 14 Liczba Godzin w TF2: Na 1 Koncie 100, na tym 571 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6/10 Mikrofon: Tak Po mutacji: Tak Czy miałbyś ochotę wspomóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: Tak Doświadczenie w Adminowaniu na innych serwerach: Nie Dlaczego akurat ty? Parę zdań na temat tego jak możesz pomoc w rozwoju serwera: Zaczynając gram na tym serwerze od 1,5 roku widziałem już nie jedno słuszne zachowanie adminów w różnych sytuacjach co należy zrobic np. z osobami ktore kampią, cheatują itp. Jestem na tym serwerze bardzo często i znam zachowania poszczególnych graczy i wiem co można się po nich spodziewać. Jeśli chodzi o wsparcie serwera kupnem vip'a kupie go już nie długo za pośrednictwem zapłaty kluczem Mann.Co. Po za tym mam Równierz kilku adminów w liście znajomych z tego właśnie serwera i liczę, że przynajmniej jeden z nich mi pomoże. ps. Przepraszam za nie oznaczenie pytań, pisałem na telefonie bo na komputerze nie mogłem przez pewne problemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 znam rejka osobiście i myślę że się nada, dostanie admina próbnego i zobaczymy jak się sprawdzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts