pawko Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 proponuje wprowadzic w regulaminie punkcik dotyczacy uzywania mikrofonu. jestem za tym by bylo to dozwolone tylko po przejsciu mutacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 -- Mikrofon 10 Obowiazuja zasady z punktow 1-6. 11 Jezeli gracz (ze szczególnym uwzględnieniem graczy poniżej 16 roku życia)/admin uzywa mikrofonu w sposob utrudniajacy gre innym - moze zostac poproszony o przyciszenie mikrofonu, zaprzestania krzykow, kick, ban 5 minut -> dokladnie w takiej kolejnosci. http://forum.wiejska-chata.pl/topic/26-regulamin-serwerow/ Dziękuje, dobranoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawko Posted April 25, 2016 Author Report Share Posted April 25, 2016 tak tak widzialem to juz i wiem ze jest taki punkt, aczkolwiek ostatnio naprawde jest coraz wiecej pytan na serwerze i skarg ( spedzam na serwerze duzo czasu ) od graczy, ktorzy narzekaja ze osoby bez mutacji uzywaja mikrofonu. mi osobiscie tez lekko to przeszkadza ale nie moge mutowac takich osob za nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts