zimo Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Zgłaszam skargę na admina Honey. 1.Po pierwsze było 5 administratorów na 20 osób to za mało ? Po co serwerowi kolejny administrator. 2.Po drugie dowiedziałem się że dostał admina za to że "zobowiązał się do reklamowania serwera" po co mu administrator do reklamowania serwera żeby się kolegą w szkole pochwalić ? 3.Brak mutacji... 4.Chamskie zachowanie. Może i nie pamiętam aby do mnie się jakoś chamsko i bez kultury odzywał ale dużo ludzi się skarżyło. 5.I kolejna sprawa jakim cudem mógł dostać admina skoro praktycznie cała administracja była na NIE ? Pisze "praktycznie cała administracja" bo jak chciałem się wypowiedzieć to temat był "zamknięty". Pozdrawiam zimo GoKuDo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoKuDo Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 1.Racja to. 2.Nie znam faktów czy jest on tylko przez reklamę. 3.Jest to prawda lecz sam bez mutacji miałem admina 4.Również słyszałem skargi na to, że jest chamski sam nawet nie raz słyszałem na nie miłe odzywki do inny graczy. 5.Jest to prawdą 100% większość adminów jest na nie jak i są tacy którzy go nie znają.ZGADZAM SIĘ ZE SKARGĄ NAPISANĄ PRZEZ ZIMOPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Kolego więć tak zapraszam na ts wyjaśnic cała sytuacje hmm. 1.Nie jestes od pilnowania ile jest administratorów. 2.Widze kolego, ze ci ładnie zazdrość banie ryje. 3.demo ss :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaSmerf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Potwierdzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Papa. Hmm z tego co wiem to wczoraj sympatycznie nadużywałeś administratora :/. Dawałes slapy kicki, renamy drugi itp Honeyowi, puki cie nie opieprzyłem. Zrobiliście straszna afere na temat flag Honeya. Szkoda ze się tak nie zainteresowaliście serwerem i tym co się na nim dzieję parę tygodni temu jak stał pusty tak i stoi, a kto wie moze wasze wyszczekanie zapobiegło by takiemu obrotu spraw. Więc proszę was abyście zrobili zebranie dotyczące serwera z tego co wiem jest ono zaplanowane na dzisiaj i spróbowali zraktywować jb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziura Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Potwierdzam wszystko co napisał zimo. Justo grożenie zimo na ts i wyzywanie go nic ci nie pomoże, grożby o usunięcie serwa, wielkie mi rzeczy, co się stanie jak usuną serwa straci życie, popadnie w depresje? Honey zobowiązał się do reklamy serwa? #laurka z pandami Bronisz go jak nie wiem co, dobrze wiesz że piszczy. Zimo ma być zazdrosny? o to że Honey adma dostał czy że zrobił laurke? Dziękuje to na tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts