STOLEC Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Imie : Jakub Wiek : 15 Nick w cs'e : ☜❶☞STOLEC☜❶☞STEAM ID : STEAM_1:1:108273234Średnio godzin w tygodniu? : 133 Ile grałeś na serwerze PROPHUNT? : Nie zbyt długo ale będę grał teraz coraz częściej . Czy miałeś kiedyś admina? :Mam admina. Gdzie? : SURF RPG Znajomość moda i umiejętność używania admina :10/10 znam całego SOURCEMODCo możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Będę grał dużo na serwerze więc będę mógł obserwować zachowanie innych graczy .Dlaczego ty? : Bo bardzo mi się podoba ten serwer i miło mi się na nim gra i sprawie że graczom też będzie sie miło grało Czy będę dawał Składkę na admina? : TAK jeżeli będzie taka potrzeba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tęczowy Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 Jestem na nie Nie grasz nawet na serwie ale ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tęczowy Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Dał bym mu opiekuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Ja Jestem na tak poniewaz caly czas jest serwer pełny a admin nie zawsze jest wiec bardzo sie przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Chcesz przenieść admina z SRPG czy chcesz mieć drugiego? Jeśli chcesz mieć admina na obu serwerach, będziesz musiał opłacać oba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 Chcesz przenieść admina z SRPG czy chcesz mieć drugiego? Jeśli chcesz mieć admina na obu serwerach, będziesz musiał opłacać oba! Będę opłacał 2 zawsze jakoś bardziej wspomogę serwer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 NA tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts