gonZo231 Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Skonczyl sie juz probny okres mojego admina, i chcialbym wiedziec jaka jest decyzja czy zostaje na stale czy jednak nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Skonczyl sie juz probny okres mojego admina, i chcialbym wiedziec jaka jest decyzja czy zostaje na stale czy jednak nie. Ja bym go zostawił na stałe powody ? : 1.Gra dużo na serwie 6-7 h coś w tym stylu . 2.Zna dobrze komendy . 3.Nie jest toxsyczny czyli nie drze ryja itd. 4.I można się z nim pośmiać . TYLE ODE MNIE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belguuu Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Jestem na Tak, ogarnięty, grywa dużo, przechodzi przekazać mu Admina na stałe, oczywiście składkę rozumiem, że wpłacisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonZo231 Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 Wplace maj friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Zostaje więc admin na stałe, pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts