Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

TURNIEJ WIEJSKIEJ

swag_boy_lmfao
 Share

Recommended Posts

PRZECZYTAJ W CALOSCI!!!!! JEZELI SPODOBA CI SIE TEN POMYSL NAPISZ W KOMENTARZU!!!!!!

Witam . Pisze z propozycja, ktora wedlug mnie wydaje sie byc bardzo ciekawa. Jak kazdy dobrze wie, od dawna na serwerze nie bylo zadnej ciekawej i dodatkowej atrakcji . (TEN POST JEST TYLKO PROPOZYCJA, A OSTATECZNIE ZDANIE BEDZIE NALEZALO DO ADMINOW!!!!).     

Plan mój jest nastepujacy: 

Cala zabawa i interakcja bedzie polegala na rozegraniu turnieju w ktorym zglaszane druzyny beda walczyly o 1st miejsce. Ostatnim wyzwaniem (oczywiscie wygranej druzyny) bedzie gra z druzyna administratorow . Data i godzina bedzie ustalana wczesnie. Druzyny beda zapisywane do opiekuna/admina ktory powola sie i bedzie za to odpowiedzialny.

Druzyny oczywiscie bede 5-osobowe . Mecze beda rozgrywane na podstawowych mapach np esl.

GRACZE WIEJSKIEJ !!!! POKAZMY I PODZIEKUJMY ZA TO CZEGO NAUCZYLISMY SIE NA TYM SERWERZE !!!! I UDOWODNIJMY ZE UCZEN MOZE STAC SIE LEPSZY OD MISTRZA!!!

Jeszcze raz zapraszam do dyskusji w komentarzach!!!!!

KONTAKT STEAM:http://steamcommunity.com/id/swaggermamito/

Szymon "SWAGGER" Chmielewski

PRZECZYTAJ W CALOSCI!!!!! JEZELI SPODOBA CI SIE TEN POMYSL NAPSIZ W KOMENTARZU!!!!!!

Witam . Pisze z propozycja, ktora weglug mnie wydaje sie byc bardzo ciekawa. Jak kazdy dobrze wie, od dawna na serwerze nie bylo zadnej ciekawej i dodatkowej atrakcji . (TEN POST JEST TYLKO PROPOZYCJA, A OSTATECZNIE ZDANIE BEDZIE NALEZALO DO ADMINOW!!!!).     

Cala zabawa i interakcja bedzie polegala na rozegraniu turnieju w ktorym zglaszane druzyny beda walczyly o 1st miejsce. Ostatnim wyzwaniem (oczywiscie wygranej druzyny) bedzie gra z druzyna administratorow . Data i godzina bedzie ustalana wczesnie.Druzyny beda zapisywane do opiekuna/admina ktory powola sie i bedzie za to odpowiedzialny.

Druzyny oczywiscie bede 5-osobowe . Mecze beda rozgrywane na podstawowych mapach np esl.

GRACZE WIEJSKIEJ !!!! POKAZMY I PODZIEKUJMY ZA TO CZEGO NAUCZYLISMY SIE NA TYM SERWERZE !!!! I UDOWODNIJMY ZE UCZEN MOZE STAC SIE LEPSZY OD MISTRZA!!!

JESTEM ZA  bardzo fajny i kreatywny pomysł :)

PRZECZYTAJ W CALOSCI!!!!! JEZELI SPODOBA CI SIE TEN POMYSL NAPISZ W KOMENTARZU!!!!!!

Witam . Pisze z propozycja, ktora wedlog mnie wydaje sie byc bardzo ciekawa. Jak kazdy dobrze wie, od dawna na serwerze nie bylo zadnej ciekawej i dodatkowej atrakcji . (TEN POST JEST TYLKO PROPOZYCJA, A OSTATECZNIE ZDANIE BEDZIE NALEZALO DO ADMINOW!!!!).     

Cala zabawa i interakcja bedzie polegala na rozegraniu turnieju w ktorym zglaszane druzyny beda walczyly o 1st miejsce. Ostatnim wyzwaniem (oczywiscie wygranej druzyny) bedzie gra z druzyna administratorow . Data i godzina bedzie ustalana wczesnie. Druzyny beda zapisywane do opiekuna/admina ktory powola sie i bedzie za to odpowiedzialny.

Szymon "SWAGGER" Chmielewski

Czadowy pomysł mam nadzieję, że wypali w 100%. Nie mogę się doczekać ;)