swag_boy_lmfao Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 PRZECZYTAJ W CALOSCI!!!!! JEZELI SPODOBA CI SIE TEN POMYSL NAPISZ W KOMENTARZU!!!!!! Witam . Pisze z propozycja, ktora wedlug mnie wydaje sie byc bardzo ciekawa. Jak kazdy dobrze wie, od dawna na serwerze nie bylo zadnej ciekawej i dodatkowej atrakcji . (TEN POST JEST TYLKO PROPOZYCJA, A OSTATECZNIE ZDANIE BEDZIE NALEZALO DO ADMINOW!!!!). Plan mój jest nastepujacy: Cala zabawa i interakcja bedzie polegala na rozegraniu turnieju w ktorym zglaszane druzyny beda walczyly o 1st miejsce. Ostatnim wyzwaniem (oczywiscie wygranej druzyny) bedzie gra z druzyna administratorow . Data i godzina bedzie ustalana wczesnie. Druzyny beda zapisywane do opiekuna/admina ktory powola sie i bedzie za to odpowiedzialny. Druzyny oczywiscie bede 5-osobowe . Mecze beda rozgrywane na podstawowych mapach np esl. GRACZE WIEJSKIEJ !!!! POKAZMY I PODZIEKUJMY ZA TO CZEGO NAUCZYLISMY SIE NA TYM SERWERZE !!!! I UDOWODNIJMY ZE UCZEN MOZE STAC SIE LEPSZY OD MISTRZA!!! Jeszcze raz zapraszam do dyskusji w komentarzach!!!!!KONTAKT STEAM:http://steamcommunity.com/id/swaggermamito/ Szymon "SWAGGER" Chmielewski ✪ inż. Tynka, KannON and lex. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_SWAG_ Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 PRZECZYTAJ W CALOSCI!!!!! JEZELI SPODOBA CI SIE TEN POMYSL NAPSIZ W KOMENTARZU!!!!!! Witam . Pisze z propozycja, ktora weglug mnie wydaje sie byc bardzo ciekawa. Jak kazdy dobrze wie, od dawna na serwerze nie bylo zadnej ciekawej i dodatkowej atrakcji . (TEN POST JEST TYLKO PROPOZYCJA, A OSTATECZNIE ZDANIE BEDZIE NALEZALO DO ADMINOW!!!!). Plan mój jest nastepujacy: Cala zabawa i interakcja bedzie polegala na rozegraniu turnieju w ktorym zglaszane druzyny beda walczyly o 1st miejsce. Ostatnim wyzwaniem (oczywiscie wygranej druzyny) bedzie gra z druzyna administratorow . Data i godzina bedzie ustalana wczesnie.Druzyny beda zapisywane do opiekuna/admina ktory powola sie i bedzie za to odpowiedzialny. Druzyny oczywiscie bede 5-osobowe . Mecze beda rozgrywane na podstawowych mapach np esl. GRACZE WIEJSKIEJ !!!! POKAZMY I PODZIEKUJMY ZA TO CZEGO NAUCZYLISMY SIE NA TYM SERWERZE !!!! I UDOWODNIJMY ZE UCZEN MOZE STAC SIE LEPSZY OD MISTRZA!!! Jeszcze raz zapraszam do dyskusji w komentarzach!!!!! KONTAKT STEAM:http://steamcommunity.com/id/swaggermamito/ JESTEM ZA bardzo fajny i kreatywny pomysł swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 zebrać 10 osób na jedną godzinę na jedną godzinę - bezcennetakie rzeczy tylko w erzeale życzę powodzenia ✪ dago86 and swag_boy_lmfao 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Pomysl zajebisty, jestem za mogę się zająć zapisami na turniej. Jak najbardziej tak swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nux7ur Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Superancki pomysl daje 1/1 swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarpacki Posted May 9, 2016 Popular Post Report Share Posted May 9, 2016 Sam pomysl spoko, tak jak ten fioletowy wyzej pisal, zebranie graczy na jedna godzine moze byc wyzwaniem + zamkniecie serwera na czas meczu. Stare przyslowie mowi, ze CS to taka gra, w ktorej za bomba biega 10 osob a i tak na koncu wygrywa olemba ✪ Thunder, Prototyp, ✪ inż. Tynka and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Pomysł dobry .. Jedynie zebranie ludzi będzie trudne na jedną godzinę ). Kwestia servera raczej bez problemu .. Prototyp and swag_boy_lmfao 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ olemba Posted May 9, 2016 Popular Post Report Share Posted May 9, 2016 grac caly turniej zeby dostac wpierdol od administracji lex., ✪ inż. Tynka, ✪ Ichi and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swag_boy_lmfao Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 @Sarpacki Nie jest powiedziane zeby turniej odbywal sie na serwerze FFA @Olemba HAHAHAHh :DDD wydaje mi sie, ze mecz z administracja to bedzie taki dodatek :DDD, wisienka na torcie ":D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Wygrać cały turniej, żeby wpierdolić administracji toż to w ramke można oprawić :'))))))) swag_boy_lmfao, Prototyp and MalinKa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miły Dzik Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Pomysł dobry, aczkolwiek mogą być problemy z jego realizacją. swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 olemba będzie mnie supportował, gdy ja będę karał swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 spoko zagram chetnie swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KannON Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 PRZECZYTAJ W CALOSCI!!!!! JEZELI SPODOBA CI SIE TEN POMYSL NAPISZ W KOMENTARZU!!!!!! Witam . Pisze z propozycja, ktora wedlog mnie wydaje sie byc bardzo ciekawa. Jak kazdy dobrze wie, od dawna na serwerze nie bylo zadnej ciekawej i dodatkowej atrakcji . (TEN POST JEST TYLKO PROPOZYCJA, A OSTATECZNIE ZDANIE BEDZIE NALEZALO DO ADMINOW!!!!). Plan mój jest nastepujacy: Cala zabawa i interakcja bedzie polegala na rozegraniu turnieju w ktorym zglaszane druzyny beda walczyly o 1st miejsce. Ostatnim wyzwaniem (oczywiscie wygranej druzyny) bedzie gra z druzyna administratorow . Data i godzina bedzie ustalana wczesnie. Druzyny beda zapisywane do opiekuna/admina ktory powola sie i bedzie za to odpowiedzialny. Druzyny oczywiscie bede 5-osobowe . Mecze beda rozgrywane na podstawowych mapach np esl. GRACZE WIEJSKIEJ !!!! POKAZMY I PODZIEKUJMY ZA TO CZEGO NAUCZYLISMY SIE NA TYM SERWERZE !!!! I UDOWODNIJMY ZE UCZEN MOZE STAC SIE LEPSZY OD MISTRZA!!! Jeszcze raz zapraszam do dyskusji w komentarzach!!!!! KONTAKT STEAM:http://steamcommunity.com/id/swaggermamito/ Szymon "SWAGGER" Chmielewski Czadowy pomysł mam nadzieję, że wypali w 100%. Nie mogę się doczekać swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prototyp Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Fajny pomysł sam chciałbym wpaść na taki xD ✪ inż. Tynka and swag_boy_lmfao 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Proponuje sie poddac odrazu, bo nikt nie ma szans z Tygrysem. Chlop jest w niesamowitym gazie, moze grac sam na pięciu a i tak nikt nie urwie mu nawet rundy. swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Czemu tyle jednopostowych to propsuje? swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 PRZECZYTAŁEM W CAŁOŚCI!!!!! swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Czemu tyle jednopostowych to propsuje? Hmmm, wcześniej nie miałem tutaj konta. A gram dosyć długo na ffa. kolega chciał żebym się wypowiedział- to czemu nie ) swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Dobry pomysł swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Dobra to teraz najważniejsze pytanie, jaka nagroda jest za rozdupcenie adminów ? swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Brak, bo adminów nie rozdupcys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 r_drawothermodels 2- nawet to wam nie pomoże XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swag_boy_lmfao Posted May 11, 2016 Author Report Share Posted May 11, 2016 ez gadka zobaczymy :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 szwagier same placki tam są c'nie ? swag_boy_lmfao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts