Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja 1

Qrupnik
 Share

Recommended Posts

Prosze o zabranie możliwości podglądania graczy tt(padniesz patrzysz tylko na ct, a jak jesteś w ct to paczasz na ct). I widoku ducha co z tym idzie. Chodzi tutaj o uniemożliwienie dawania info przez graczy którzy są razem na TS(nie wiem na cholere to robią). Ponieważ często gracze mają zastrzeżenie co do uczciwości poniektórych graczy.

2222. Zróbcie także regulamin bo jest burdel na serverze i można robić co się chce.

Nie rozumiem absolutnie tego pomysłu z robieniem zdjęć. Sama kilka dni temu miałam do czynienia pierwszy raz z tym modem - nie wiedziałam do końca czy ten model, który akurat wybiorę, będzie dokładnie tym, o czym myślę, ale trochę się przy tym pośmiałam z resztą graczy, którzy też zaczynali. Uważam więc, że zabawa polega również na tym, żeby samemu sprawdzić i przetestować modele. Fakt, trochę ich jest, ale fotografowanie każdego modelu, żeby napisać "tak, to są kamienie" jest moim zdaniem istną głupotą. Komuś spodoba się ten tryb - będzie grał tak długo, że za jakiś czas sam będzie nowym graczom podpowiadał, jakie modele wybrać (na przykład auto czy statuę...). 

No i po co wam to było? Nadia was skrzyczała i tyle. Dobrze Naduś! Moja szkoła :-P Zdjęć się zachciało, bosheee. A tak swoją drogą, to jak będę miał dobry humor, to dodam więcej modeli.

Zdjęć się zachciało.... Olemba, każ chłopakom ich wyprowadzić...

Nadia, plus za aktywność, jeszcze cztery i 5. Reszta ostrzeżenie!

Zaproponowałem zdjęcia ponieważ sądziłem, że może to być dobry pomysł i od razu na mnie naskakujcie i jeszcze h@ winszuje. Sądzę, że dawanie propozycji nie ma sensu jeżeli w taki sposób pewne osoby podchodzą do sprawy.