VixEn Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Imię : PatrykWiek : 18Nick w cs'e : VixEnSTEAM ID : STEAM_0:1:163208290Średnio godzin w tygodniu? :25 Ile grałeś na serwerze PROPHUNT? : Niecałe dwa tygodnie Czy miałeś kiedyś admina? : NieGdzie? : -Znajomość moda i umiejętność używania admina : 3/10 Ucze się dopiero, ale nie będzie problemu z ogarnięciem tematuCo możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Na pewno pilnowanie i pouczanie innych graczy o przestrzeganiu zasad w trakcie gryDlaczego ty? : Ponieważ dosyć często jestem na serwerze i napotykam się na Ludzi, którzy nie przestrzegają zasad (np. miałem dziś okazje poinformować jednego z administratorów serwera, który nie był obecny tak jak reszta o nietypowym zachowaniu jednego z graczy) Jest ogólnie miły klimat podczas gry i będę się starał żeby wszystko było w normie Czy będę dawał Składkę na admina? : Tak, jeśli będzie taka potrzeba to nie ma problemu Pred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pred Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Na tak. Praktycznie codziennie widzę go na serwerze. Jest miły dla reszty i ogólnie fajnie się z nim gada. Myślę, że można dać chłopakowi szansę. VixEn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PomaranczAREK Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 na tak Pred and VixEn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Za używanie tak skurwiałych kolorów powinno się banować na forum, w grze, na fejsie, czaterii i kurwa zamykać w komórce pod schodami dopóty list z jebanego hogwartu ci jakaś skurwiała sowa nie przyniesie. J3BAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pred Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Skoro nie grasz na serwerze to po co tutaj zajrzałeś? Ja się jakos o kolory nie czepiam. Tylko Ty jak na razie masz problem. Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Tak sobie w sumie, żeby właśnie móc się zabawić. Taki mamy klimat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pred Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Klimat klimatem ale jednak w moim odczuciu trochę za ostro wjechałeś z tym tekstem. Poza tym tutaj jest dysputa na temat czy dany kandydat nadaje się na admina czy nie a nie jakich kolorów użył w podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrupnik Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Jeżeli nie ma napisanie nigdzie, że jest zakaz używania kolorów(a trzyma się wzoru podania) to nie widzę problemu btw. jeżeli tak ciebie "wkurwiają" te kolory to chyba nie wychodzisz z domu bo na mieście jest tyle oczojebnych reklam wracaj do piwnicy VixEn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Za używanie tak skurwiałych kolorów powinno się banować na forum, w grze, na fejsie, czaterii i kurwa zamykać w komórce pod schodami dopóty list z jebanego hogwartu ci jakaś skurwiała sowa nie przyniesie. Prowokator Na Prezydenta Beka w chuj Klimat klimatem ale jednak w moim odczuciu trochę za ostro wjechałeś z tym tekstem. Poza tym tutaj jest dysputa na temat czy dany kandydat nadaje się na admina czy nie a nie jakich kolorów użył w podaniu. Pred nie spinaj troche zartów nigdy nie zaszkodzi nie bądz takim służbistą Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PomaranczAREK Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 zamiast patrzyc na kolory to bys spojrzał co tam jest napisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
VixEn Posted May 24, 2016 Author Report Share Posted May 24, 2016 Już poprawiłem ten kolor skoro tak bardzo Ci przeszkadzał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Ups chyba ktoś podmienił forum wiejskiej chaty na forum zakładu pogrzebowego. Co do kolorów, to owszem nie przeszkadzają lecz też nie pomagają. Są w sumie zbędne także nie rozumiem po co aż tak pokolorowałeś to swoje podanie, wszak że czarno na białym (analogicznie biało na czarnym) jakoś wygląda estetyczniej no i lepiej się to czyta. Co do oczojebnych bilbordów itp. to ok tutaj się z kolorami można zgodzić ponieważ mają za zadanie zwrócić uwagę przechodnia swoimi oczojebnymi kolorami. Tutaj mamy forum, każdy temat jest tematem z osobna, nie jest to czat gdzie pośród pisanej treści każde indywiduum zanika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VixEn Posted May 24, 2016 Author Report Share Posted May 24, 2016 Ups chyba ktoś podmienił forum wiejskiej chaty na forum zakładu pogrzebowego. Co do kolorów, to owszem nie przeszkadzają lecz też nie pomagają. Są w sumie zbędne także nie rozumiem po co aż tak pokolorowałeś to swoje podanie, wszak że czarno na białym (analogicznie biało na czarnym) jakoś wygląda estetyczniej no i lepiej się to czyta. Co do oczojebnych bilbordów itp. to ok tutaj się z kolorami można zgodzić ponieważ mają za zadanie zwrócić uwagę przechodnia swoimi oczojebnymi kolorami. Tutaj mamy forum, każdy temat jest tematem z osobna, nie jest to czat gdzie pośród pisanej treści każde indywiduum zS Pokolorowałem bo może miałem taki kaprys, tak wyszło i tyle. Nie wiem po co się tego tak czepiać, ale okej nie wnikam. Kolor zmieniłem więc myślę, że już można zostawić ten temat. Pred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Ja miałem taki kaprys i to skomentowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Admin próbny dodany do 2 czerwca, zamykam! Pred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts