Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imię : Patryk
Nick w cs'e : VixEn
STEAM ID : STEAM_0:1:163208290
Średnio godzin w tygodniu? :25

Ile grałeś na serwerze PROPHUNT? : Niecałe dwa tygodnie

Czy miałeś kiedyś admina? : Nie
Gdzie? : -
Znajomość moda i umiejętność używania admina : 3/10  Ucze się dopiero, ale nie będzie problemu z ogarnięciem tematu
Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Na pewno pilnowanie i pouczanie innych graczy o przestrzeganiu zasad w trakcie gry
Dlaczego ty? : Ponieważ dosyć często jestem na serwerze i napotykam się na Ludzi, którzy nie przestrzegają zasad (np. miałem dziś okazje poinformować jednego z administratorów serwera, który nie był obecny tak jak reszta o nietypowym zachowaniu jednego z graczy) Jest ogólnie miły klimat podczas gry i będę się starał żeby wszystko było w normie 

Czy będę dawał Składkę na admina? Tak, jeśli będzie taka potrzeba to nie ma problemu  :lol:

Klimat klimatem ale jednak w moim odczuciu trochę za ostro wjechałeś z tym tekstem. Poza tym tutaj jest dysputa na temat czy dany kandydat nadaje się na admina czy nie a nie jakich kolorów użył w podaniu.

Jeżeli nie ma napisanie nigdzie, że jest zakaz używania kolorów(a trzyma się wzoru podania) to nie widzę problemu ;) btw. jeżeli tak ciebie "wkurwiają" te kolory to chyba nie wychodzisz z domu bo na mieście jest tyle oczojebnych reklam :D wracaj do piwnicy :D

Za używanie tak skurwiałych kolorów powinno się banować na forum, w grze, na fejsie, czaterii i kurwa zamykać w komórce pod schodami dopóty list z jebanego hogwartu ci jakaś skurwiała sowa nie przyniesie. :D

Prowokator Na Prezydenta Beka w chuj :D

Klimat klimatem ale jednak w moim odczuciu trochę za ostro wjechałeś z tym tekstem. Poza tym tutaj jest dysputa na temat czy dany kandydat nadaje się na admina czy nie a nie jakich kolorów użył w podaniu.

Pred nie spinaj troche zartów nigdy nie zaszkodzi nie bądz takim służbistą

Ups chyba ktoś podmienił forum wiejskiej chaty na forum zakładu pogrzebowego. 

Co do kolorów, to owszem nie przeszkadzają lecz też nie pomagają. Są w sumie zbędne także nie rozumiem po co aż tak pokolorowałeś to swoje podanie, wszak że czarno na białym (analogicznie biało na czarnym) jakoś wygląda estetyczniej no i lepiej się to czyta. Co do oczojebnych bilbordów itp.  to ok tutaj się z kolorami można zgodzić ponieważ mają za zadanie zwrócić uwagę przechodnia swoimi oczojebnymi kolorami. Tutaj mamy forum, każdy temat jest tematem z osobna, nie jest to czat gdzie pośród pisanej treści każde indywiduum zanika. 

Ups chyba ktoś podmienił forum wiejskiej chaty na forum zakładu pogrzebowego. 

Co do kolorów, to owszem nie przeszkadzają lecz też nie pomagają. Są w sumie zbędne także nie rozumiem po co aż tak pokolorowałeś to swoje podanie, wszak że czarno na białym (analogicznie biało na czarnym) jakoś wygląda estetyczniej no i lepiej się to czyta. Co do oczojebnych bilbordów itp.  to ok tutaj się z kolorami można zgodzić ponieważ mają za zadanie zwrócić uwagę przechodnia swoimi oczojebnymi kolorami. Tutaj mamy forum, każdy temat jest tematem z osobna, nie jest to czat gdzie pośród pisanej treści każde indywiduum zS

Pokolorowałem bo może miałem taki kaprys, tak wyszło i tyle. Nie wiem po co się tego tak czepiać, ale okej nie wnikam. Kolor zmieniłem więc myślę, że już można zostawić ten temat. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.