KubaTeemoPolska Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Imię : Jakub Wiek : 19 Nick w cs'e : Pieseł PL STEAM ID : 0:1:49899525 Średnio godzin w tygodniu? : 17 ile grałeś na serwerze Jailbreak? : 1 rok Czy miałeś kiedyś admina? : Nie Znajomość moda i umiejętność używania admina : 9/10 amxx Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Moge testować nowe pluginy,mapy i pomagać innym adminom Dlaczego ty? : Ponieważ,jestem uczciwym graczem Jailbreak i będę pomagał nowym graczom Jailbreak żeby szybciej wiedzieli o zasadach Jailbreak Czy będę dawał Składkę na admina? : Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Chociaż nie gram na serwerze, to podanie napisane bardzo w porządku, jak i osoba na plus - więc ja na tak. KubaTeemoPolska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Wchodzę na forum codziennie, ale tyle tych serwerów, że dopiero teraz zauważyłem, że wch ma jailbreak Nie żebym był fanem jakoś tego pluginu (osobiście źle mi się kojarzy i wspominam go jako zjebany [OSOBIŚCIE]), ale fajnie, że jest też i taki. Jak dla mnie podanie też napisane w porządku, aczkolwiek piszę to tylko dlatego, żeby nie było spamu (podanie spoko ofc, ale nie znam ani kolesia, ani serwera ) KubaTeemoPolska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Na nie, nigdy nie widziałem, na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts