✪ muFas Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Imie : KacperWiek : 19Nick w cs'e : aka muFas ♥STEAM ID : STEAM_0:1:109163941Średnio godzin w tygodniu? : 15 - 35 Ile grałeś na serwerze PROPHUNT? : miesiąc Czy miałeś kiedyś admina? : NieGdzie? : ------Znajomość moda i umiejętność używania admina : 4/10Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Mam mnóstwo pomysłów dotyczących serwera, które mają poparcie wśród graczy. Chciałbym żeby serwer się rozwijał gdyż liczba graczy ciągle wzrasta. Nawet teraz gdy jestem zwykłym graczem pomagam młodym czy niedoświadczonym graczom z komendami itp. Dlaczego ty? : Największą moją zaletą są bardzo dobre tj. elastyczne godziny pracy dzięki czemu mogę bywać na serwerze podczas gdy inni są w szkole/pracy. Jestem osobą z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi chociaż z kolei jestem także stanowczy więc nie będzie łamanie zasad. Na tym serwerze gram chyba od początku i myślę, że wszystkie słowa zawarte w podaniu mają swoje oparcie w rzeczywistościCzy będę dawał Składkę na admina? : Tak Pred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pred Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Na tak. Gra na serwerze dłużej ode mnie i po takim czasie należy mu się admin. Jest spoko. PomaranczAREK and ✪ muFas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Na TAK Pred and ✪ muFas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PomaranczAREK Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 Na tak i Tyle ✪ muFas and Pred 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrupnik Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 no dobra, można mu dać na okres próbny.Temat do zamknięcia 4x tak przechodzisz dalej Pred, PomaranczAREK and ✪ muFas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Okres próbny do 7 czerwca, zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts