HyperTails Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Miałem okazje pograć trochę na tym serwerze. Spotkałem admina gonZo. Latał sobie na noclipie cały czas. Czat był zasyfiony informacjami: noclip on Wyzywał mnie. Śmiał się i nie przejmował się tym, że złoże na niego skargę. Jeszcze bardziej dokuczał by wkurzyć. Pozwolił pewnemu graczowi nabijać na sobie lvl bo ''ma mały''. Gdy łamali regulamin tylko wyzywał i nie banował. Nie wiem czy dodanie go do ''rodziny'' adminów było dobrym pomysłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Screen czy coś? Czy mam na słówko wierzyć? STOLEC and ✪ Sh!rou 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonZo231 Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Dobra teraz napisze ja, tak latalem na no clip, nie wyzywam nigdy graczy a jak sie wyzywamy to dla zartow, tak dawalem sie zabijac i wytlumaczylem graczowi o co chodzi, i jak ktos lamie regulami od razu banuje, i daj jakies screeny ze latalem na no clip ( tak wiem przyznalem sie ), i jbc ziomeczku nie wyzywalem cie bo co napisalem "nie skanuj, kurwa"jeszcze dodam, ze malo siedze na serwie? ludzie ja siedze po 6h nawet jak nie lepiej na serwerze STOLEC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperTails Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 Dobra teraz napisze ja, tak latalem na no clip, nie wyzywam nigdy graczy a jak sie wyzywamy to dla zartow, tak dawalem sie zabijac i wytlumaczylem graczowi o co chodzi, i jak ktos lamie regulami od razu banuje, i daj jakies screeny ze latalem na no clip ( tak wiem przyznalem sie ), i jbc ziomeczku nie wyzywalem cie bo co napisalem "nie skanuj, kurwa" jeszcze dodam, ze malo siedze na serwie? ludzie ja siedze po 6h nawet jak nie lepiej na serwerze Zrobiłem tylko 1 ss (niestety). Ale cieszę się, że się przyznałeś. Mówisz ''jak ktos lamie regulami od razu banuje'' wszyscy skanowalii jaila a ty co? Nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 1.Daj jakiegoś ss bo na słowo ci nie wierze . 2.Gonzo gra bardzo dużo na serwie ogarnia komendy i pomaga nowym graczom więc dodanie go do rodziny adminów było bardzo dobrym pomysłem . 3.Za skanowanie jail'a jest ban a jak wszyscy skanowali jail'a to daj jakiegoś ss na dowód . 4.Admin ma chyba prawo użyć noclip'a np. żeby podlecieć pod jail'a żeby go nie zabili i zobaczyć czy ktoś skanuje !! TYLE ODE MNIE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonZo231 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Dziekuje za wypowiedz Stolec , i nie da sie wszystkich zbanowac a jak ktos mowi ze : gonzo o ten i ten skanuje to go zbanuj ja wtedy mowie zeby dal mi dowod, a nie bez powodu mam go banowac dziekuje do widzenia tyle mam do powiedzienia w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperTails Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 1.Daj jakiegoś ss bo na słowo ci nie wierze . 2.Gonzo gra bardzo dużo na serwie ogarnia komendy i pomaga nowym graczom więc dodanie go do rodziny adminów było bardzo dobrym pomysłem . 3.Za skanowanie jail'a jest ban a jak wszyscy skanowali jail'a to daj jakiegoś ss na dowód . 4.Admin ma chyba prawo użyć noclip'a np. żeby podlecieć pod jail'a żeby go nie zabili i zobaczyć czy ktoś skanuje !! TYLE ODE MNIE . 1. Zrobiłem tylko 1 ss. (Dużo nie ma dowodów). http://wrzucaj.net/image/TqH4v 2. Możliwe... widać w moim przypadku było inaczej. 3. Tak jest ban... Ale on to widział bo sam padał. Baniki nie poleciały. 4. Ma prawo. Ale nie sądzę, że spamił cały czat ''noclip on'' czy jakoś tak, tylko po to by podlecieć pod jaila. Ja go na noclip i wielu miejscach widziałem. Tyle ode mnie. Nie chce go ''udupić'' czy zazdroszczę czy coś. Po prostu chce mu pokazać, że coś z tą sprawą robię. Teraz się gonZo pośmiałeś? Jednak to zgłosiłem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrupnik Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 W dupie się przewraca graczom. Jak mówi wam, że zakaz jest zabijania przez ściane Jaila to wyjebane macie na jego polecenia. Znając życie to biłeś przez ściane, ale się do tego nie przyznasz. Przez ameby społeczne na surfie admini zamiast grać muszą ciągle latać na noclip na około Jaila, bo ktoś nie wie co to znaczy nie zabijać przez ściane Jaila. Co tobie przeszkadza, że lata na noclip? Rób coś, żeby nie był łamany regulamin na serverze to dostaniesz opierdol. Nie rób nic to i tak dostaniesz opierdol. Polaczki nigdy nie będą zadowolone, dlatego jesteśmy ruchani za granicą i śmieją się z nas. Wątpie, żeby gonzo uwalił się jakiegoś nooba i go wyzywał serio znam go dobrze i jest także uczciwy STOLEC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts