p1xa Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Imie : PawełWiek : 21 Nick w cs'e : p1xaSTEAM ID : STEAM_1:1:29065141 Średnio godzin w tygodniu? : W tygodniu od rana do wieczora chyba że kobieta sie gdzieś wcisnie w weekendy praca Ile grałeś na serwerze PROPHUNT? : To mój pierwszy dopiero go odkryłem i sie zajarałem Czy miałeś kiedyś admina? : W go jeszcze nie, w 1.6 stary wyjazdacz Gdzie? : z 1.6 chyba niekoniecznie trzeba ale jak bedzie trzeba to podam Znajomość moda i umiejętność używania admina : podstawowe Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : reklamowanie, dobre atmosfere Dlaczego ty? : Bo jestem śmieszny i ławto nawiązuje kontakt Czy będę dawał Składkę na admina? : po wypłacie jasna sprawa #pozdrówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pred Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Jest spoko ale na razie na nie. Za krótko gra na serwerze. Jak pogra tak z ~tydzień i będzie często na serwerze to bedę na tak. Ale w chwili obecnej na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Imie : Paweł Wiek : 21 Nick w cs'e : p1xa STEAM ID : STEAM_1:1:29065141 Średnio godzin w tygodniu? : W tygodniu od rana do wieczora chyba że kobieta sie gdzieś wcisnie w weekendy praca Ile grałeś na serwerze PROPHUNT? : To mój pierwszy dopiero go odkryłem i sie zajarałem Czy miałeś kiedyś admina? : W go jeszcze nie, w 1.6 stary wyjazdacz Gdzie? : z 1.6 chyba niekoniecznie trzeba ale jak bedzie trzeba to podam Znajomość moda i umiejętność używania admina : podstawowe Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : reklamowanie, dobre atmosfere Dlaczego ty? : Bo jestem śmieszny i ławto nawiązuje kontakt Czy będę dawał Składkę na admina? : po wypłacie jasna sprawa #pozdrówki wyjadacz z 1.6? grałeś może na STI KZ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1xa Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 na kz nie grałem, bardziej hns a wczesniej to centrum skilla pod innym nickiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
PomaranczAREK Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 na tak i TYLEEEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 na kz nie grałem, bardziej hns a wczesniej to centrum skilla pod innym nickiem widocznie zbieżność nicków Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Nie znam kolegi i to nic osobistego, ale moim zdaniem za mało byłeś na serwerze. Od czasu gdy złożyłeś podanie to chyba ani razu. Pred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Jaka decyzja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pred Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Odkąd złożył podanie to ani razu potem nie widziałem go na serwerze. Więc można zamknąć bez przyznawania okresu próbnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts