Baginsky v2 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Tak jak w tytule wiadomości rozchodzi się o zbyt niską cenę niewidzialności 20 kredytów idzie uzbierać (jak ktoś dobrze ogarnie) w przeciągu jednej rundy a jest to niewątpliwie jedna z najlepszych zdolności za kredyty. Myślę że cena ta jest zdecydowanie za niska i tu pada propozycja i zapytanie czy jest w ogóle opcja podniesienia ceny niewidzialności do 30 a myślę że 40 kredytów też nie było by przesadą. Czekam na odpowiedź graczy serwera Zombiemod jak i adminów i całej reszty osób związanych z tym serwerem. Pozdrawiam BaginSky v2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Myślę, że to by było dobre posunięcie dla serwera i myślę też, że warto by dodać jakiś produkt umożliwiający (dla osoby, która go wykupiła) widzenie niewidzialnych za np 25/30 kredytów Czekam z decyzją, odwołam się do wypowiedzi innych graczy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdisoneX Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Jeśli chodzi o produkt który da możliwość widzenia niewidzialności to jestem przeciwko, jednak jak już ktoś kupi tą niewidzialność to niech się nią nacieszy i niech ma pewność że nikt go nie widzi zwłaszcza jeżeli cena ma skoczyć w górę. Druga sprawa to jak się dźgnie niewidkę to jest duża satysfakcja ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts