AdisoneX Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Witam tak jak w tytule rozchodzi sie o kolorowy nick np. kolor czerwony zarowno u adminow jak i opieknow. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Witam tak jak w tytule rozchodzi sie o kolorowy nick np. kolor czerwony zarowno u adminow jak i opieknow. pozdro Albo coś co widziałem kiedyś jak szukałem serwera zm na słonecznym oni tam mieli (nie wiem jak jest teraz) że po prostu przy nicku każdego gracza w tabeli wyników pod TAB pisało że GRACZ a przy adminach ADMIN i wszyscy wiedzieli kto jest kim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Mogę zrobić kolorowe nicki i tekst na czacie. Tak jak na innych naszych serwerach. Na DR jest chyba najbardziej pokolorowane No ale to dopiero w nocy, bo pewnie parę restartów serwer dostanie, zanim plugin zacznie działać. AdisoneX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdisoneX Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 okej to zrob adi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts