wieju Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Witam, nie wiem gdzie umieścić takowy temat, gdyż jest to jednocześnie brak jakiegokolwiek ogarnięcia mikro ze strony graczy, jak i brak jakiejkolwiek reakcji na to zachowanie ze strony admina. Krótki opis sytuacji: Wchodzę sobie dziś na serwer, odstresować się po ciężkim dniu a tu oczywiście jakże by inaczej - kilku graczy na DR bawi się niesamowicie drąc (delikatnie mówiąc) mordy przez mikro. Podczas całej "imprezy" na serwerze oczywiście był aktywny admin - Unnamed, który nie zareagował nijak na zaistniałą sytuację. Postanowiłem nagrać demko i wrzucić je na forum. Zaraz po tym wyszedłem z serwera i zacznę grać z voice_enable 0, bo przecież nie będę przekrzykiwał się ze stadem ludzi na wyprzedaży w Lidlu. To jest dramat kur* de. --Demko zamieściłem na zippyshare, gdyż tutaj maksymalny limit to 1 MB-- --Nicki graczy są na demku-- http://www38.zippyshare.com/v/GjIxMXTY/file.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PomaranczAREK Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Unmaned zawsze siedzi na serwerze i nie mutuje graczy nadużywajacych mikro. Jedyne co robi to bawi sie moim kosztem (mutujac i zabijajac mnie bez przyczyny bo tak) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts