lukashekluk Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 No to tak . dziÂ? graÂłem sobie na servie na moim nicku na jakim zawsze gram czyli Eq-Gaming.pl | LuK. ? ;fx` poszÂłem do sklepu, zostawiÂłem mojego kolege, ktĂłry chciaÂł sobie pograĂ? (i chyba zmieniÂł nick na "L." tak piszĂŞ w liÂ?Ă?ie banĂłw) a jak wrĂłcilem co siĂŞ okazaÂło Âże dostaÂł bana i jeszcze nie powiedziaÂł mi za co ! gram na tym servie od kilku dni i bardzo mi siĂŞ podoba i nie chciaÂłbym mieĂ? na nim bana! ten server ma miÂła atmosfere i 0 haxĂłw i jest jednym z lepszych serverĂłw! WIĂŞc proÂ?iÂłbym administratora niech wezmie pod uwagĂŞ to Âże to nie jest z mojej winy i nadodatek jestem tu nowy:) STEAM ID : STEAM_0:1:7868831 Z gĂłry dziĂŞkuje! pozdrawiam lukashek:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Tzn tak, jak juz poszles do tego sklepu to co kupiles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 CIESZMY SIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Zdejmijcie mu, next time beton znam go, jest ok. imao napewno nie beton Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukashekluk Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 to co zawsze:P paczka leys i pepsi ;p bo bez tego nie ma skilla a na nicku "L." graÂł gracz "FaQ" ktĂłry osobiscie jest podniecony graniem na steamie bo ma non steama na chacie;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 KURWA KOT I POWIEDZ KIEDYS, ZE NIE PIERDOLISZ GLUPOT. ZIOMEK POWAGA A TY AUTYZM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 wyskrobie ci jaja i dam dla paja Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 chuj znudzilo mi sie Djsmerf, spierdalaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Aaa no to jak leysy i pepsi to uwaÂżam, Âże naleÂży siĂŞ ban na 22 dni i 4 godziny plusdodatkowo oplaty za korzystanie z serwera. Za korzystanie z forum oddzielna opÂłata. Co na to reszta zarzadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 JEST OSKA MNIE NIE KOCHA JESTEM OCALONY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 banowaÂłem ja powĂłd: puszczanie muzyki po kilkukrotnych upomnieniach, gracz o nicku L. pytaÂł siĂŞ co musi zrobiĂ?, Âżeby dostaĂ? bana, po 3 kicku zaczÂ?Âł specjalnie atakowaĂ? graczy ze swojej druÂżyny. pilnuj kolegĂłw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukashekluk Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 Ty pisz z powagÂ?, bo ja sobie zartĂłw w tym momencie nie robie:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Aaa no to jak leysy i pepsi to uwaÂżam, Âże naleÂży siĂŞ ban na 22 dni i 4 godziny plusdodatkowo oplaty za korzystanie z serwera. Za korzystanie z forum oddzielna opÂłata.Co na to reszta zarzadu? i frytki do tego .. jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 7 dni max, w sumie wzorowo przeprosiÂł, kultura, skrucha, bÂ?dÂĽmy JAK NASZ OJCIEC BĂ?G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 banowaÂłem ja powĂłd: puszczanie muzyki po kilkukrotnych upomnieniach, gracz o nicku L. pytaÂł siĂŞ co musi zrobiĂ?, Âżeby dostaĂ? bana, po 3 kicku zaczÂ?Âł specjalnie atakowaĂ? graczy ze swojej druÂżyny.pilnuj kolegĂłw. ememe sie nie zgodzil, wiec ban zostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukashekluk Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 Muzyke? ... HLSS widocznie musiaÂłbyĂ? wÂłaczony albo sobie odpaliÂł [ Dodano: 2008-11-13, 00:04 ] Wszystko mi jedno dopisaĂ? mnie na czarna liste czego chcecie ale tylko Âżebym nie miaÂł bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Muzyke? ... HLSS widocznie musiaÂłbyĂ? wÂłaczony albo sobie odpaliÂł A to zmienia postaĂ? rzeczy. ZainstalowaÂłeÂ? w pierwszej, drugiej czy trzeciej dekadzie miesiÂ?ca? ByÂła peÂłnia tej nocy? I ile wskazywaÂł termometr za oknem? JeÂżeli powyÂżej 15 to podziel przez dwa i odejmij 459, jeÂżeli mniej niÂż 15 to pomnó¿ przez 7 i dodaj 234 i podaj wynik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 jak dla mnie to nie jest zle, przynajmniej haxow nie mial Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 dajcie spokoj, perm za czity lub naganne zachowanie, obraza starych czy coÂ?, nie jednorazowy wybryk z tk i muzyka. no DAJCIEÂŻESZ spokoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 a moÂże Ci odjebaÂło i zasÂłaniasz siĂŞ kolegÂ? :!: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukashekluk Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 ProszĂŞ wziÂ?Â?Ă? pod uwage Âże gram na tym servie od kilku dni... ProszĂŞ mnie odbanowaĂ? i wziÂ?Â?Ă? pod uwage i daĂ? ostatnia szanse chociaÂż Âże to nie z mojej winy prosze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ale ze puszczal muze moze komus to pasowalo trzeba bylo mu dac muted i grac dalej a ze zabija swoich to dostanie na 14min to do tego czasu by ten prawdziwy lukas wrocil Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ememe, no wybacz mu. smerf chuju niebieski morda 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ponawiam moje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukashekluk Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 ProszĂŞ tylko o odbanowanie i Âżeby admini wzieli mnie pod uwagĂŞ i tylĂŞ! server jest naprawde fajny i chce na nim graĂ? po kilka godzin dziennie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts