Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

przez mojÂ? nieobecnoÂ?Ă? dostalaÂłem bana [perma]

Recommended Posts

No to tak . dziÂ? graÂłem sobie na servie na moim nicku na jakim zawsze gram czyli Eq-Gaming.pl | LuK. ? ;fx` poszÂłem do sklepu, zostawiÂłem mojego kolege, ktĂłry chciaÂł sobie pograĂ? :) (i chyba zmieniÂł nick na "L." tak piszĂŞ w liÂ?Ă?ie banĂłw) a jak wrĂłcilem co siĂŞ okazaÂło Âże dostaÂł bana i jeszcze nie powiedziaÂł mi za co ! gram na tym servie od kilku dni i bardzo mi siĂŞ podoba i nie chciaÂłbym mieĂ? na nim bana!

ten server ma miÂła atmosfere i 0 haxĂłw i jest jednym z lepszych serverĂłw!

WIĂŞc proÂ?iÂłbym administratora niech wezmie pod uwagĂŞ to Âże to nie jest z mojej winy i nadodatek jestem tu nowy:)

STEAM ID : STEAM_0:1:7868831

Z gĂłry dziĂŞkuje! pozdrawiam lukashek:)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aaa no to jak leysy i pepsi to uwaÂżam, Âże naleÂży siĂŞ ban na 22 dni i 4 godziny plusdodatkowo oplaty za korzystanie z serwera. Za korzystanie z forum oddzielna opÂłata.

Co na to reszta zarzadu?

i frytki do tego .. jestem za

Muzyke? ... HLSS widocznie musiaÂłbyĂ? wÂłaczony albo sobie odpaliÂł

A to zmienia posta� rzeczy. Zainstalowa³e� w pierwszej, drugiej czy trzeciej dekadzie miesi�ca? By³a pe³nia tej nocy? I ile wskazywa³ termometr za oknem? Je¿eli powy¿ej 15 to podziel przez dwa i odejmij 459, je¿eli mniej ni¿ 15 to pomnó¿ przez 7 i dodaj 234 i podaj wynik.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.