NinjaFromGimbaza Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Nick na serwerze: NinjaFromGimbaza Wiek: 14 lat Liczba godzin w TF2: 775h Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6.5/10 (Jeszcze się ucze, ale podstawowe komendy administratora znam, podczas gry będę miał włączoną stronkę z Listą komend panelu admina ) Mikrofon: TAK (Niestety najtańszy z tesco więc w grze słychać mnie jakbym miał 10-11 lat ) Po mutacji: TAK (równy miesiąc po mutacji xD ) Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK (Mogę nawet teraz ) Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE (Ale byłem kiedyś u kolegi i a on był wtedy administratorem. Nie chcę podawać nazwy serwera bo troszkę wulgarna xD ) Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Jestem świadkiem wielu sytuacji gdzie ktoś łamie regulamin tego jakże wspaniałego serwera i mimo że mówiłem do tych osób żeby przestały to robić to mnie ignorowały. Często bywam na tym serwerze więc starałbym się o porządek na serwerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Nick na serwerze: NinjaFromGimbaza Wiek: 14 lat Liczba godzin w TF2: 775h Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6.5/10 (Jeszcze się ucze, ale podstawowe komendy administratora znam, podczas gry będę miał włączoną stronkę z Listą komend panelu admina ) Mikrofon: TAK (Niestety najtańszy z tesco więc w grze słychać mnie jakbym miał 10-11 lat ) Po mutacji: TAK (równy miesiąc po mutacji xD ) Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK (Mogę nawet teraz ) Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE (Ale byłem kiedyś u kolegi i a on był wtedy administratorem. Nie chcę podawać nazwy serwera bo troszkę wulgarna xD ) Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Jestem świadkiem wielu sytuacji gdzie ktoś łamie regulamin tego jakże wspaniałego serwera i mimo że mówiłem do tych osób żeby przestały to robić to mnie ignorowały. Często bywam na tym serwerze więc starałbym się o porządek na serwerze. To idź do biedronki, tam sprzedają mikrofony przez które słychać jak byś miał 12/13 lat podobno warto. Ty ten miesiąc co do dnia odliczałeś? tzn. zanotowałeś gdzieś to? proszę o załączenie notatki Wyskakuj z kasy bo podobno tutaj tylko no na piątaka lecą, gdzieś tam ostatnio wyczytałem. Nie chcesz podawać nazwy bo trochę wulgarna, o ja cię motyla noga co to się porobiło. Tak na serio to decyzje zostawiam innym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NinjaFromGimbaza Posted June 11, 2016 Author Report Share Posted June 11, 2016 To idź do biedronki, tam sprzedają mikrofony przez które słychać jak byś miał 12/13 lat podobno warto. Ty ten miesiąc co do dnia odliczałeś? tzn. zanotowałeś gdzieś to? proszę o załączenie notatki Wyskakuj z kasy bo podobno tutaj tylko no na piątaka lecą, gdzieś tam ostatnio wyczytałem. Nie chcesz podawać nazwy bo trochę wulgarna, o ja cię motyla noga co to się porobiło. Tak na serio to decyzje zostawiam innym Z tym mikrofonem to był żart serio. Mam ze słuchawkami a mój mały kuzyn po kablu krzesłem przejechał dlatego słabo łączą. Nie mam ochoty na wydawanie hajsu na mikrofon bo zbieram na lepszy komputer. Nie notowałem tego, po prostu się ciesze że już nie mam tego piskliwego głosu czemu od razu z kasy wyskakiwać? Odpowiedziałem na pytanie w podaniu i koniec kropka. Nazwy nie podam bo od dłuższego czasu staram się nie przeklinać więc to chyba zrozumiałe. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Ok kurwa, ale jak to przeczytasz to bedzie znaczylo ze twoje starania poszly na marne i do piekla pojdziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 znam ninję, niezbyt ogarnięty osobnik który trolluje jak idzie, lepiej żeby admina się nie tykał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts