Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja PROBH by Qrupnik

Qrupnik
 Share

PROBH  

10 members have voted

1. 1. Czy chcesz drugiego serwera jakim byłby PROBH dla graczy znacznie zaawansowanych chcących rozwijać swoje umiejętności w skakaniu?

Recommended Posts

Popieram Qrupnika w 100% :D Też gram na tym serwerze od dłuższego czasu mimo że miałem miesięczną przerwę związaną ze szkołą i prywatnymi sprawami . Byłem adminem na serwerze bhop i brakowało mi tam takich rzeczy jak "trudniejsze mapy" (to znaczy nie takie które przechodzi się w 30 sekund jak większość map na tym serwerze). 15 minut mapy to też zdecydowanie za mało czasu na mapy które były w kategorii trudniejszych dlatego popieram tą propozycje :D 

Na tak. Na obecnym BH gra kilku bardzo dobrych BHoperów. (Alibaba czy Dark) Z tego co widzę to nie ma opiekuna na Speedrun. A przydałby się serwer, który stawia wyzwanie przed takimi graczami jakich wymieniłem wcześniej. A Alibaba nadaje się na opiekuna. Widać, że stara się jakoś ulepszyć obecne serwery. Jeszcze raz na tak.

jak widzicie finansowanie takiego serwera?

czy jestescie w stanie solidarnie skladac sie co miesiac na jego utrzymanie? Jesli tak to w jakiej kwocie (musze po prostu wiedziec ile dolozyc).

co do samego pomyslu... mam doswiadczenie z serwerami tier 3-6 na surfie. Niestety, swiecil pustkami ale wierze, ze byc moze Wam sie uda.

Speedrun odzyl i swietnie sobie radzi bez nickelonego i nie zamierzam go usuwac.

Jestem za. Owszem, czasem dla zabawy fajnie jest zagrać te krótkie mapki, chociażby dla rekordu czy coś ale na dłuższą metę to już się nudzi i jak ktoś już nominuje coś trudniejszego to początkowi gracze nie chcą grać takich map. 

Tworzyć nie ma sęnsu kolejnego serwera, głównie chodzi mi o zastąpienie go innym nierentownym na którym jest mało graczy.

raczej takiego nie mamy, spojrz w statystyki. Wylaczajac serwer awp, ktory ma zaledwie pare dni, to nie mamy zadnego 'slabego' serwera. No moze prophunt ale nie nadaje sie on pod BH.

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, tymbardziej, że te łatwe mapy typu bhop_eazy lub slope już się dawno znudziły bardziej doświadczonym graczom, a i tak niestety są często wybierane przez nowych graczy, stanowiących jednak większą część serwera. Ode mnie tak i bardzo uczieszyłbym się, gdyby taki serwer powstał.

Ja juz oddalem zdecydowany glos na tak żeby osoby doswiadczone z bhopem oraz osoby dla ktorych mapa ma byc jak najtrudniejsza zeby miec wyzwanie. Mysle ze na taki serwer wchodzila by masa osob.

P.S orto z dupy bo alt mi nie dziala

Propozycja na +, tak jak ktoś wyżej mówił na serwerze gra wielu dobrych bhoperów, a monotonność tych samych map po prostu nudzi i zniechęca. 

Ja proponuję przemyśleć RocketJumpa, bo często serwer jest pusty.

Zamiast tego zrobić ten "ProBhop", trudne mapki (do uzgodnienia), więcej czasu z możliwością przedłużania po vote, tick128 (jest na RJ, więc teoretycznie można było przerobić ten serw)

Nie trzeba nawet dużo slotów - 20 powinno być ok

Na obecnym Bh zostawić łatwe mapy

Wiadomo łatwo się mówi, trochę jest z tym roboty, ale dużo osób popiera tą propozycję.

Tyle z mojej strony. Pozdro   :)   :)

Serwer RJ jest testowy, wkrotce przeniose go na mniejszy serwerek. Natomiast nie zamierzam stawiac kolejnego serwera, ktory nie bedzie na siebie zarabial. Wiec prosze nie dyrygujcie, jaki serwer mam pozamieniac z jakim. Napisalem, ze moge postawic BHpro o ile znajdzie sie ekipa sklonna go finansowac albo wspolfinansowac. Jesli nie jestescie w stanie wyciagnac nawet 5zl co miesiac na jego utrzymanie, to mozemy juz na tym etapie temat zakonczyc.