Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga lex

SyPa
 Share

Recommended Posts

Witam. Piszę skargę na opiekuna tego serwera, który gra pod nickiem LEX. Jego zachowanie i bezczelność zaczynała mnie irytować już kilka miesięcy temu i w końcu przegiął. Odkąd ten OSOBNIK posiada opiekuna, zaczął się wywyższać i nadużywać flag administratora. Jako opiekun powinien dawać przykład graczom a on slay'uje graczy którzy go zabiją albo slapuje gdy ktoś rozbraja bombe. Dzisiaj napisałem do lex'a na serwerze wiadomość która brzmiała następująco

-"lex dać Ci pro tipa?"

-"wyjdź na plus"

A on bezczelnie odpowiada "Jak ruchać Twoją matkę?"

Inna sytuacja. Piszę do pod koniec mapy "gg ez" a lex odpisuje "ez jak matka sypy".

Rozumiem sobie pożartować, ale on przesadza, jedyne jego odpowiedzi jakie można usłyszeć są o matkach. Jest wielu graczy, którzy mają takie zdanie jak ja ale nikt nie odważy się napisać tego. 

Proszę o wypowiedzi osób, które także zaczynają mieć dość jego aroganckiego zachowania.

MrocznyNaebany

Sz4ry M4ry

Pomijając Wasze zwady, bo jebie mnie to, ale dałeś tutaj głupie przykłady, bo sam w nich zaczynasz xD

Zgadzam się z opinią Sypy.O jego mamie mam zdanie jak lex, ale nie to jest tematem.Chwile tu gram i pamiętam lexa z czasów kiedy był Veyderem bez admina.Normanie się z nim  gadało, a przede wszystkim miał luźną dupę (bez skojarzeń).A teraz?Ogólnie nic do niego nie mam, ale slapowanie/slaye bez powodu?Pozwolę sobie przywołać moją "gówno wojnę" z Justo na kicki/slaye/bany za którą dostał zjebe.A tu skarga na skardze na lexa i zero odzewu.

Uważam, że zawodnik lex dopuścił się karygodnego czynu. Należy go ukarać najlepiej poprzez serię biczowania przyrodzeniem po plecach. Jeśli będzie potrzeba użyczę mojego sznura.

Chciałbym zaznaczyć, że miałem lagi na streamie meczu Polska - Niemcy nawet nie można powiedzieć, że byłem do tyłu, bo miałem czarny ekran, jestem poirytowany.

Traktuj ludzi tak jak Ciebie traktują, tym mottem się kieruję i chuj w dupe hejterom albo wam hacknę płytę główną!

@edit
Zapomniałem dodać, że jestem taki sam odkąd mam admina/opiekuna, najwidoczniej niektórym nie podoba się fakt bycia sprawiedliwym. Chuj w dupę cwelom!
@edit2
Dlaczego nie zacytowałeś swojej odpowiedzi: "ez to może być Twoja siostra"?

I dlaczego ekipa bindujących napinaczy się na mnie uwzięła? Do tego Mroczny, który mógłby zostać bajkopisarzem, olaboga, suko proszę.

Oczywiście brak dowodu, jak zawsze... Może i coś powiedział na twoją mame, ale pewnie to było w ramach żartu, i na pewno nie wyskoczył jako pierwszy z takim tekstem. Dobrze wiem, że Ty Sypa też potrafisz dowalić tekstem po rodzinie... Parę lat jestem już na tej serwerowni, i były, są i będą takie teksty leciały. Tego nie uniknie nikt grając tutaj. Więc na przyszłość, bez jakiegoś dowodu czy głupiego dema, nie piszcie jakiś skarg typu "Tato, a Marcin powiedział" (taki program był kiedyś :-P)

keczup wez wypierdalaj z taką gadką hihi... hi.

typek wczoraj dostal bo mnie niemilosiernie wkurwial jak i pol serwera swoim nadymaniem sie, ale widzisz co chcesz widziec. bana mialem zdjac jak ochlone - jeszcze nie ochlonalem.

Jesli juz przy swietych krowach jestesmy ketchup to Ty powinienes stanac na ich czele jako pierwszy byk rozplodowy, bo juz nie raz sie nasluchalem i po prostu sprawe zlalem.

Mam wrazenie, ze niedlugo zrobi sie kulturalny serwer, gdzie za slowo 'kurwa' i tekst 'twoja stara' trzeba bedzie sypac permy. Albo pozwalamy sobie na chamstwo albo nie. Cala sytuacje odbieram jako obustronna prowokacje, choc jak sie siedzi na serwerze to ma sie wrazenie, ze wszyscy maja dystans i robia sobie jaja. Jak widac, sa skargi bo kogos to urazilo (olemba twoja stara to automat do lodow).

O ile na poczatku sprawe traktowalem calkowicie powaznie, radzac abyscie napisali zbiorowy watek, o tyle teraz mam mieszane uczucia. Z czyjej mordy poszly slowa 'ez siostra' ?

Ja umywam rece, nie zamierzam brac udzialu w tej dyskusji, robcie co chciecie.

/edit

Jeszcze tylko dodam - zrobcie sobie ankiete, co zrobic z lexem, skoro nie mozecie sie dogadac. Od jej wyniku uzaleznimy co z flagami chyba ze Adrian ma jakis inny pomysl. Ja sie juz w to nie mieszam bo obie strony przeginaja.

Przychylam sie tez do propozycji olemby - koniec idiotycznych bindow. Tak bardzo wstydzicie sie swojego glosu czy nie potraficie zdobyc sie na dobry zart, skoro rozbawic ludzi (a raczej wkurwic w kolko puszczajac to samo) potraficie tylko za pomoca programu z urywkami?

za slowo 'kurwa' i tekst 'twoja stara' trzeba bedzie sypac permy.

jeśli tak będzie to chcę dostać jako pierwszy perma na wszystkie serwery wiejskiej i poproszę o usunięcie mojego konta z forum

(olemba twoja stara to automat do lodow).

chętnie poznam :rolleyes:

Jeszcze tylko dodam - zrobcie sobie ankiete, co zrobic z lexem, skoro nie mozecie sie dogadac. Od jej wyniku uzaleznimy co z flagami chyba ze Adrian ma jakis inny pomysl. Ja sie juz w to nie mieszam bo obie strony przeginaja.

Nie wiem czy pomysł z ankietą to dobry pomysł gdyż mogą się w niej udzielać osoby, które nie znają Lexa lub/i nie grają na FFA za czesto lub wcale (jak ja). Ale to tylko moje zdanie.

Co sie o mnie nasluchałeś rekin, przeciez dales mi adma dobrowolnie i chwala ci za to, ale jezeli sie z czegos nie wywiazuje to nikt sie nie obrazi jak mi go odbierzesz. Tylko że ja nigdy nie dalem nikomu bana z dupy, nie slayuje ludzi na gangejmach jak ememer, ze mna kazdy moze cisnac i nigdy nie naduzywalem adma w tej sprawie (bo ja tam lubie sie powyzywac) ale napewno nie panosze sie po serwerze jak lex, wiec w sumie jestem ciekawy co takiego odpierdalam ze tak sie nasluchales. Nie widze skarg na mnie ani na kogos innego tylko 3 na lexa.

Co do wczoraj to troche sie zdziwilem bo typek napisal na aim map usp ze sziru kupila vipa zeby sie dowartosciowac i tylko tyle a minute pozniej wchodzisz na serwa i dajesz mu perma, mozna to normalnie sprawdzic przeciez. Chyba kazdego wkurwia ten kask i kevlar ale o tym juz kiedys gadalismy.

hihi

Traktuj ludzi tak jak Ciebie traktują, tym mottem się kieruję i chuj w dupe hejterom albo wam hacknę płytę główną!

@edit

Zapomniałem dodać, że jestem taki sam odkąd mam admina/opiekuna, najwidoczniej niektórym nie podoba się fakt bycia sprawiedliwym. Chuj w dupę cwelom!

@edit2

Dlaczego nie zacytowałeś swojej odpowiedzi: "ez to może być Twoja siostra"?

I dlaczego ekipa bindujących napinaczy się na mnie uwzięła? Do tego Mroczny, który mógłby zostać bajkopisarzem, olaboga, suko proszę.

Czyli mam ruchać twoją matkę bo ty tak piszesz? :V + jakoś to już któraś skarga z kolei więc ogarnął bym się ;)

@keczup a to Ty dopiero na usp wlazles? bo wczesniej odwalal pyskowke w strone wszystkich, w tym do mnie. O ile moj poziom dystansu do internetow i idiotow na serwerze jest naprawde duzy, o tyle wczoraj akurat mialem gorszy dzien. No przepraszam, kajam sie i bije w swa przecudowna piers.

Szkoda, że chłopak do każdego się spinał, pisał do ludzi, którzy nawet go nie zaczepiali, że "skoro są tacy mądrzy, niech idą z nim 1vs1", do Adama, który po prostu grał, napisał "Ty też jesteś **ujowy, rekin" i za to dostał kicka, za co kilka osób z serwera podziękowało. Więc jeżeli gówno wiesz o sytuacji, to się nie wypowiadaj, bo jeśli rzuciłby tym tekstem w stosunku do mnie tak o, to nie miałabym nic przeciwko, w końcu FFA i wszyscy mają trzymać dystans, ale jeśli jakiś kozak nie potrafi się pogodzić z tym, że wszyscy są wyżej w rankingu od niego i nie rozumie atmosfery panującej na Wiejskiej Chacie (bo po ranku było widać, że dopiero co wszedł na serwer), to mnie to gówno obchodzi, w jaki sposób Ty sobie to zinterpretujesz. 

Tak bardzo wstydzicie sie swojego glosu czy nie potraficie zdobyc sie na dobry zart

i to i to z mojej strony

mnie to gówno obchodzi, w jaki sposób Ty sobie to zinterpretujesz. 

sziru wygladalo to tak jak napisalem 23 32 chlop napisal ze sie dowartosciowywujesz vipem o 23 33 wchodzi rekin ktorego nie bylo na serwie i daje mu perma, czyli jednak na ffa mozna sie wyzywac i jechac po swoich matkach ale nie mozna napisac nic do ciebie bo to skutkuje permem, no i tyle. Dziwnie to wygladalo chyba przyznasz mi racje

Skoro rekin mowi ze gosc sobie nagrabil to ja mu wierze bo i tak nikomu tutaj sie nie musi tlumaczyc a jednak ma klase i sie wypowiedzial 

hihi i pozdro bo ide na meczyk