Ryptun1 Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Fajnie by było, żeby po napisaniu "[windmill]" na czacie pojawiał się taki znaczek wiatraka: 卐 Coś tam słyszałem, że to symbol szczęścia w jakiejś tam kulturze, dokładnie nie pamiętam. Wmówiłem innym, że taka funkcja jest aktualnie dostępna na serwerze, a tak naprawdę, to wklejałem ten znaczek ręcznie na czat.Nawet Luigi dał się nabrać, a to głuptasek hihi ʕ ͡·ᴥ ͡· ʔ Kilka osób też wklejało ten znaczek, widocznie im się spodobał Tak więc życzę wam szczęścia 卐 卐 卐 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 ... Nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salut Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 To moze byc symbol szczescia..Moze byc symbol nauki bo jakis naukowiec kiedys tego uzwal...Ale w polsce to jest znak zabroniony mordo wiec, nie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts