TomaszWpierdol Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Nick na serwerze: PAKO70 Wiek: 16 Liczba godzin w TF2: 395 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: NIE Niestety na razie jestem w Anglii i nie mam jak zapłąćić. Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Mam dobre pomysły jak można rozbudować serwer, na serwerze moge być: Weekend: 8:00 - 24:00 Dni robocze: 17:30 - 22:30. Czyli na serwerze bym był praktycznie cały czas. Potrafie rozpoznać cheatera od dobrego gracza iż sam jestem jednym z tych lepszych. Wiem jak się zachować w różnych sytuacjach i nie popadam w panikę. Potrafie zachować kulturę, lecz nie lubie gdy mnie obrażano lub obrażano kogoś innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 ostatnio jest sporo adminów i praktycznie zawsze kogoś widzę na serwerze, liczba godzin nie powala a niestety wsparcie serwera vipem jest koniecznie. W skrócie - nie przejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts