Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Mod bf2

tilk
 Share

Czy chcecie mod BF2 na serwerze?  

33 members have voted

1. 1. Czy chcecie mod BF2 na serwerze?

• Tak
      20
    • Nie
      14

Recommended Posts

Ca³y czas, có¿, nie s�dzisz, ¿e to trochê namiesza w rozgrywce?

Gracze z 6, 12, 18 oznakami bĂŞdÂ? dostawac odpowiednio 50, 100 lub 200 kamizelki + heÂłm.(...)Pistol - Szansa zatrzymania przeciwnika kiedy dostaniesz strzaÂł(...)Shotgun - Niewidzialnosc z nozem(...)SMG - Speed Boost

WydajĂŞ mi siĂŞ, Âże jeden serwer z bonusami, mocami czy jakkolwiek to nazwiesz wystarczy.

PobawiĂ? siĂŞ na jednej mapie (jak w przypadku gungame, scoutĂłw) by nie zaszkodziÂło, ale caÂły czas?

Guest Anonymous

ten mod bf jest zajebisty :D tam jest o tyle fajnie ze np musisz zabic 3 w 1rundzie z kosy to dostajesz jakas tam odznake potem 50 osob z kosy ogolnie dostajesz nastepna, a czym wiecej ludzi zabijesz tym lepsza range masz :P

ankieta powstaÂła po konsultacji z miÂ?kiem ,nie uwaÂżam Âżeby mod miaÂł decydujÂ?cy wpÂływ na przebieg grania na serwerach bĂŞdzie to tylko dodatek pokazujÂ?cy range gracza (stopieĂ? wojskowy) i na koniec mapy odznaczenia za zdobyte miejsce na mapie nie zmieni on reguÂł i zasad gry.

bo nie chce zadnych pierdolnikow wyswietlajacych sie nad glowa, bo serwer cieszy sie powodzeniem glownie dlatego, ze nie jest przekombinowany. tyle.

O, z tym siĂŞ zgodzĂŞ... Nie mogĂŞ graĂ? na niektĂłrych serwerach, bo siĂŞ wyÂ?wietlajÂ? jakieÂ? monster kille i mi siĂŞ kompjuter wiesza wtedy... Mam jakas zdupcona karte graf. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.